metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
@ndzi ~@ndzi (Gość)14.06.2021 07:44

milicja od razu by sobie poradziła, po jednej interwencji

121

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)14.06.2021 10:20

To jest właśnie państwo "prawa". Spokojny i uczciwy obywatel może być terroryzowany przez bandę gówniarzy, ale jak już ten porządny obywatel zdzielił takiemu bezmózgowi kijem przez łeb byłby targany po sądach. Jeżeli mam coś poradzić mieszkańcom to dwie rzeczy:
1. Zastanówcie się nad wynajęciem ochrony - jeżeli wszyscy się zrzucicie koszt nie powinien być wysoki a oni nie będą się patyczkować z gównażerią. Tydzień, dwa takiego pilnowania i zbieranina się skończy.
2. Piszcie do komendanta wojewódzkiego w Łodzi skargi na funkcjonariuszy podejmujących interwencję szczególnie na tą mundurową mądrale, która uważa, że jest wolność i każdy może siedzieć sobie na klatce.
3. Piszcie do wojewody skargi na bierność ze strony prezydenta miasta.

251

PoP ~PoP (Gość)14.06.2021 07:34

Patologia. W jednym z projektów obywatelskich w tym roku jest m.in. przenośny sprzęt monitorująco/ nagrywający - przyznam, że chyba za nim zagłosuję. Wtedy taka patologia będzie nagrywana, a później wyciągane konsekwencje.

150

Koń naBiałymRycerzu ~Koń naBiałymRycerzu (Gość)14.06.2021 10:39

Półkilowy młotek jako skuteczny mediator. Oczywiście w rozmowie indywidualnej a nie podczas dyskusji grupowej.

80

NN ~NN (Gość)14.06.2021 10:17

Policja ich po prostu się boi.Potrafi łamać ręce bezbronnym dziewczynom, straszyć, wzywać zgodnie z prawem strajkujące kobiety.O tak .wtedy są dzielni i wspaniali. ŻENADA.

143

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)14.06.2021 09:23

Z policjom jestem na bakier

06

antoni_63 ~antoni_63 (Gość)14.06.2021 08:52

straż miejska w Piotrkowie ? co robi ? po za wystawianiem mandatów kierowcom ? widać, że jest zbędna.

92

Adamo ~Adamo (Gość)14.06.2021 07:55

Ja mam pomysł. Napiszcie do Antoniego M . On na pewno pomoże.

71

Wujek dobra rada ~Wujek dobra rada (Gość)13.06.2021 14:12

Powołać cichą Straż Obywatelską. W kominiarkach, po cichu wyłapać i obić mordy, a jeszcze lepiej gumą gołe d... Tu dodatkowo zadziała czynnik psychologiczny. Uważać, żeby nie zrobić krzywdy, bo to jest przyszłość naszego kraju. Nie czekać zanim sami się uzbroją. Gdyby policjanci stanęli w obronie młodocianych kandydatów na bandziorów, potraktować ich tą samą gumą. Na Dzikim Zachodzie z bandytami sobie jakoś poradzili, to i u nas można.

281

.... ~.... (Gość)13.06.2021 12:31

To jest sprawa dla policji....Gdzie oni są??

190

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat