Gdyby Pach nie połaszczył się na interes z chemikaliami to nadal trwałaby kradzież kamienia a włodarze nadal udawaliby, że o niczym nie wiedzą. Wszystko chciano zrobic po cichu. Potwierdza to fakt, że 2 wcześniejsze kontrole Starostwa nie wykazały przestępsztwa
Do wapniorza
Fakty
Kamień z odpadów z zpw jako pełnowartościowy poszedł na węzeł rakowski
W gminie sulejów szedł na drogi polne od 1995 roku aż do 2008
Magazynowany na działce gminnej dziś biedronka
Szacunek za walkę prośba o fakty
KWW mista i gminy z przyszłością musi odejść! Precz z korupcją!
no to gminę okradli z kamieni odpadowych które zostawiła kopalnia -wielkie mi co. ale drzewa to co innego
w Sulejowie jest klika władzy, która osiągnęła już szczyt w arogancji do mieszkańców Sulejowa w moim przypadku przekonałem się o tym już 3 lata temu, oni razem ze starostą grają do jednej bramki, to jest wszystko kumoterstwo, mam takie papiery, że burmistrz i szef PINB poszli by do pierdla
to zgłaszaj tam gdzie trzeba. PINB to znaczy inspekcja budowlana, podlega przecież pod wojewodę , także porządek zrobią
Włodarze o niczym nie wiedzieli o nielegalnej kopalni tak jak Hitler o "ostatecznym rozwiązaniu" nic nie wiedział
Ty nie jesteś głupi Ty jesteś tragiczny w swojej głupocie!!!!
Do 2002 istniały ZPW Sulejów i kamień był kupowany przez gminy do budowy dróg.
Magazynowanie miało miejsce na przełomie 2011 i 2012 roku - to są fakty
polityka, polityka,polityka . trzeba więc stale być w mediach bo wybory blisko. listy solidarnej polski już pewnie czekają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!