metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
buubdab ~buubdab (Gość)25.04.2013 11:05

piotrkowianin otwiera nową sekcje w piłke ręczną plażową pani prezes będzie dawała pieniądze synkowi na klubik :)

00

januszek ~januszek (Gość)20.04.2013 22:26

A może by tak ludzie,których tak bardzo bronisz,przestali kraść zawodnikom pieniądze.To takie trudne do zrozumienia.Może Ty pójdziesz do pracy,gdzie szef będzie Ci płacił mniej niż się umówiliście i podpisaliście na umowie.Będziesz zadowolony z zaistniałej sytuacji?Pewnie nie,bo powiesz,że podpisanych umów się przestrzega.Tak więc nie przytaczaj mi tu przykładów Titova,bo on pewnie znajdzie się w Mielcu,bo wykazał się brakiem solidarności,gdy pani Sz. nakazała zawodnikom ucieczkę z parkietu w Płocku.A po drugie kradł zawodnikom Z. ,kradnie Sz.,nie muszę jeżdżić do Łodzi i Końskich,bo tam jest I liga,a gdyby nie pomoc UMP,a konkretnie byłego prezesa,to Piotrkowianina dawno by już nie było.

00

tezy ~tezy (Gość)20.04.2013 19:26

ty człowieku masz jakiś uraz i bredzisz. Twoje ostatnie

Cytuję:
fakty

o Titovie i Krawczyku żeby daleko nie szukać. Jak masz uraz to przestań przychodzić zamęczać bredniami siebie i innych, zacznij sobie jeździć do Łodzi, albo Końskich i po problemie. Gdyby nie ludzie na których tak plujesz to dziś nie byłoby klubu. Albo wiesz mam lepszy pomysł. Załóż sobie własny klub i pokaż wszystkim jak się to robi. Tak żeby się mieli od kogo uczyć.

00

januszek ~januszek (Gość)19.04.2013 22:38

Fakty,fakty,fakty...,a te niestety pani Sz. i spółce nie w graj.Nic nie legło,a widzę,że na forum dużo przydupasów jest.Na fakty mogę z każdym porozmawiać,ale faktów z drugiej strony nie ma i nie będzie.

00

januszek ~januszek (Gość)18.04.2013 20:22

Spodziewałem się większej różnicy bramkowej na korzyść Kielc,plus dla chłopaków za walkę.Teraz pozostaje walka o miejsca 5-8,spokojnie można powalczyć,tym bardziej,że przegrany z pary Puławy-Zabrze może uznać sezon za nieudany i motywacja może im się posypać.Jak tam luśka sytuacja Arka Miszki i zabieranie mu pieniędzy w tym sezonie mimo podpisanego kontraktu?

00

tezy ~tezy (Gość)19.04.2013 14:56

jak u Antka, jedna legła w gruzach zaraz jest kolejna :). Z Ciebie taki januszek policmajster Piotrkowianina :).

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat