Cieszę się i całego serca życzę powodzenia mam 53 lata i do tej pory nie widziałem by ktoś tak szczerze opiekował się naszymi polskimi szachistami.
Nie mogę uwierzyć w to co słyszę. Warto było oddać głos na Chojniaka. Tyle razy mi wmawiano, że to krętacz i oszust, a tu takie porządne posunięcia. Nie będe więcej wierzyć w to co piszą na bilbordach. Lubię grać w szachy i mogę wreszcie mieć pewność, że ta piękna gra będzie nadal istnieć w polskim społeczeństwie.
Pan Kaukiel przecież otrzymuje wsparcie i z osiru i z GOk-u z Moszczenicy. A więc o czym tu gadać szukacie dziury w całym.(Jakbyścienie wiedzieli pan Kaukiel jest z Moszczenicy, a nie z Piotrkowa :p)
Jeśli nie umie pan docenić działań mających na celu utżymanie tradyci i rozwijania talętów to lepiej niech pan nie dodaje komentarzy... A jeśli chodzi o ortografie to prosze mnie nie wyszydzać. Jestem dyslektykiem :( Proszę nie pokazywać, że jest pan ode mnie lepszy.
Ciekawe jak szybko pan Włoch zorganizuje swoje przedsięwzięcie:/ Na szczęście są odpowiednie władze które pomogą mu w tym:) POPIERAM
Oby tak dalej brawa dla władz miasta!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Lubię słyszeć wiadomości o dobrych decyzjach podejmowanych przez urząd miasta. Przez ostatnie pięć lat tylko takie słyszałam.
u Pana Niemca będziemy produkować, u Szwedów wozimy meble i takie tam, Żydzi sory Izraelczycy będą wozić nas za miasto a Włoch będzie uczył nas jak grać w szachy. Jeśli ruch na szachownicy Heinzla - to nie ciekawie zaczął. Heinzel też mi po polsku jakoś nie brzmi - poza tym spoza miasta to koleś, panie Chojniak tak to wygląda, że nie wygląda to wcale.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!