Cieszę się i całego serca życzę powodzenia mam 53 lata i do tej pory nie widziałem by ktoś tak szczerze opiekował się naszymi polskimi szachistami.
Nie mogę uwierzyć w to co słyszę. Warto było oddać głos na Chojniaka. Tyle razy mi wmawiano, że to krętacz i oszust, a tu takie porządne posunięcia. Nie będe więcej wierzyć w to co piszą na bilbordach. Lubię grać w szachy i mogę wreszcie mieć pewność, że ta piękna gra będzie nadal istnieć w polskim społeczeństwie.
Pan Kaukiel przecież otrzymuje wsparcie i z osiru i z GOk-u z Moszczenicy. A więc o czym tu gadać szukacie dziury w całym.(Jakbyścienie wiedzieli pan Kaukiel jest z Moszczenicy, a nie z Piotrkowa :p)
Jeśli nie umie pan docenić działań mających na celu utżymanie tradyci i rozwijania talętów to lepiej niech pan nie dodaje komentarzy... A jeśli chodzi o ortografie to prosze mnie nie wyszydzać. Jestem dyslektykiem :( Proszę nie pokazywać, że jest pan ode mnie lepszy.
Ciekawe jak szybko pan Włoch zorganizuje swoje przedsięwzięcie:/ Na szczęście są odpowiednie władze które pomogą mu w tym:) POPIERAM
Oby tak dalej brawa dla władz miasta!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Lubię słyszeć wiadomości o dobrych decyzjach podejmowanych przez urząd miasta. Przez ostatnie pięć lat tylko takie słyszałam.
u Pana Niemca będziemy produkować, u Szwedów wozimy meble i takie tam, Żydzi sory Izraelczycy będą wozić nas za miasto a Włoch będzie uczył nas jak grać w szachy. Jeśli ruch na szachownicy Heinzla - to nie ciekawie zaczął. Heinzel też mi po polsku jakoś nie brzmi - poza tym spoza miasta to koleś, panie Chojniak tak to wygląda, że nie wygląda to wcale.
- “soczewica, koło, miele i młyn”
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!