Heinzel dyrektor. Heinzel aktor filmowy. Heinzel opiekun zwierząt. Heinzel szachista.
Jak dla mnie to pachnie jakimś lekkim szaleństwem. Z jednej strony brakuje pieniedzy dla istniejacych sekcji sportowych, na organizowanie zgrupowań, sprzet- słowem na wszystko a z drugiej strony reanimuje sie nieboszczyka i planuje stworzenie klubu szachowego ...." na poziomie amatorskim i zawodowym". Nie tak dawno pisano o pieknym stadionie miejskim na którym to mieli trenować przyszli mistrzowie l.a.O co tu tak naprawde chodzi?
Proponuje aby Pan Heinzekl był łaskaw ze swoich niemałych poborow,pobawić się w utrzymanie tego nowego klubiku który jest dla niego tak drogi.Najlepiej i najuczciwiej jest bawic sie w sport za własna kasę zwłaszcza na poziomie "zerowym".
Co za szczęście, że mamy takie wspaniałe instytucje które pielengnują nasze polskie talenty. Wpaniały dyrektor, wspaniały prezydent!!! :)
Ja ludzi nie mogę zrozumieć cokolwiek jest robione zawszje sest źle. Nie zasługujecie na takiego wspaniałego dyrektora i prezydenta jeśli wam coś nie pasuje to przeprowadźcie się do Korei północnej tam doznacie szczęścia i zrozumienia jakiego tak pieczołowicie szukacie ;p
Jakaż to znajomość podstaw ortografii i jakie poczucie że najlepsza pozycią jest pozycja kolankowo-łokciowa z jezorkiem na poziomie butów "władzy". Wazelina az kapie. tak trzymać, nie umrzesz z głodu...
A pan Piotr Kaukiel usiłujący od kilku lat 'coś' z szachami w Piotrkowie zrobić? Zdaje się, że ma klasę mistrzowską i sędziowskie uprawnienia ale nie ma forsy, powiązań z wadzamy i nie jest z zagranicy.
popieram!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!