Porozumienie J. Gowina) – polska centroprawicowa partia polityczna o profilu konserwatywno-liberalnym i republikańskim oraz akcentach chrześcijańsko-demokratycznych, powstała 4 listopada 2017 z przekształcenia Polski Razem. Po południu widziano J.Gowina z K.Chojniakiem w *** hotelu Mercure w Piotrkowie Trybunalskim Vestil, u zbiegu ulic Narutowicza - A.K. Coś mi tu pachnie chęcią wstąpienia do tej parti pewnych lokalnych polityków z Razem dla Piotrkowa K.Chojniaka.
Pan minister miał za co przyjechać do Naszego pięknego i prężnie rozwijającego się miasta? Bo ostatnio strasznie narzekał, że mu nie starcza do "pierwszego".
Ale przecież to jeszcze nie poświęcone , to jak tak można !! Widać że się nie cieszył to jest na tak ??
Po co mediateka skoro wszyscy młodzi ludzie już wyjechali z tego miasta? Albo do pracy albo na studia i już tutaj nie wrócą. Typowemu wyborcy ( 65+) pana prezydenta nie jest potrzebna mediateka bo w tym wieku się już nie ogarnia takich nowinek.
No widzicie podziwiajcie towarzyszu zbudowaliśmy
A teraz czekamy na sugestie i pomysły bo nie wiemy co jak i za co
Patrząc na zdjęcie, gdzie Pan Prezydent wskazuje na coś ręką Panu Ministrowi, ciśnie mi się na pamięć piosenka zespołu "Golec Łorkiestra", mianowicie ....Tu, gdzie teraz jest ściernisko, będzie "kiedyś" San Francisco, a tam gdzie to kretowisko, będzie stał mój Bank....
A jednak prezydent Chojniak, nadal jest pisowcem!? Przyjechał minister Gowin, mogli też przyjechać parlamentarzyści z okręgu piotrkowskiego, byłoby bardziej dostojnie. No tak tylko Radziszewska zakłóciłaby sielankę, a tak hulali po Mediatece i pili kakao.
No cóż a drogi dziurawe autobusy zlomy a mediateke bedziecie splacac latami w czynszach bo jest z kredytu jaki prezydent takie miasto wspolczuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!