Pewnie, że taka piękna i duża i tak malutko kosztowała... i brawo Prezidą!
Nie lubię polityków, i głupich ludzi. Tylko jak głupcy do Sejmu się dostali, na barkach mądrych?
Ja proponuję zmienić, nic nie mówiącą nazwę Mediateka, na "Centrum Nauki Chojniak i Rada Miasta z Wiarą w Sukces po Zawierzeniu".
najpierw wybudowano coś za grube miliony a dopiero teraz się zastanawiają jak to zagospodarować? I po to zaprasza się ministra rządu?
Cieszę się że nie zostałem w tym mieście. Nikt z moich znajomych którzy tu zostali nie osiągnął nic więcej niż praca w magazynach, fabryce typu MBL lub Hearing. Nic więcej w tym mieście nie ma. Same urzędy i podstawowe sklepy które muszą być wszędzie. Miasto historyczne bo tylko historią może się chwalić. Szkoda. Kolejne lata długów na coś co nie przyniesie miastu zysku. Mediateki, fontanny , drogie murki zamiast stref ekonomicznych i wsparcia dla przedsiębiorców. Nigdy tu nie wrócę, bo nie ma tu dla mnie miejsca. Nie ma na prawdę dużych, porządnych firm i dobrych zarobków. Jedynie markety, magazyny i zakłady robotnicze. Nie obrażając nikogo - kto z moich znajomych tu został, jest robolem, do niczego nie doszedł i nie dojdzie. Miasto bez perspektyw. na emeryturę jak znalazł, ale dla młodych ludzi niestety nie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!