I bardzo dobrze! Ponieważ życie w Polsce nie kręci się tylko wokół WOŚP. Dla normalnych, którzy już wyrośli z czerwonych portek, żółtego koszulska i czerwonych oprawek okularów ludzi też warto coś organizować. Dziękujemy!
Żeby chcieli podnieść rządową limuzynę to bym nie skorzystal z zaproszenia tego idioty bo to wstyd !!!
Ile tu mowy nienawiści :) szkoda komentować, nie rozumiem w jaki sposób te dwa wydarzenia kolidują, przecież zbiórka trwa od samego rana więc kto ma ochote coś wrzucić to wrzuci, zresztą wolontariusze sami przychodzą z puszkami pod kościół, o co więc chodzi ? chyba tylko o to żeby ktoś rozsiewał te durne, nierównoważone psychicznie komentarze i epatować tym ludzi
Nie was normalnych ludzi, tylko swój tęskniący za komuną elektorat.Tak nawiasem mówiąc w ci ludzie z pisu to są tacy mali...
Ha ha - koncert dzięki ŻYCZLIWOŚCI ks. proboszcza...... You made my day ;-)
Jestem Żandarmem i nie raz byłem na patrolach pieszych i zmotoryzowanych nikogo to nie dziwiło i nie działo się to w okresie nadawanych szczególnych uprawnień, służyłem ludziom i Ojczyźnie, jestem dumny z tego, że dzięki nam ktoś mógł czuć się bezpiecznie. Nie rozumiem krytykantów w tej materii.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!