Najbardziej jest przykre to jest że on startował z Piotrkowa. Bardzo wielka ujma dla tego miasta
Coraz częściej w kościołach słuchamy muzyki, oglądamy przedstawienia, spotykamy się. Tadeusz Kościuszko powiedział: "Wojsko nie jest to nic innego jak siła zbrojna narodowa z Narodu wzięta".
Dziękuję za przepiękny koncert.Mam nadzieję,że artystom gorące brawa wypełniającej kościół publiczności przypadły do serca tak jak nam wspaniały ich występ.
Myślę, że i grupie osób z naklejonymi sercami WOŚP też się podobał choć ... może pochopnie kilku z nich przyszło a potem wyszło przed czasem.
Może to skutek kolędy " Bóg się rodzi moc truchleje" . Może nawet nie powinienem tak mówić bo artyści śpiewali że dziś jest dzień który łączy serca. W kościele to powszechne zjawisko jak sie ma serce a nie jego atrapę, kalkomanię czy naklejkę. Mógł by się pan sam przekonać gdy by pan bywał tam z potrzeby serca a nie dla manifestacji. To tyle do moryc i cezaryk4. Ja tak nie patrzę na osoby wspierające WOŚP jak autorzy tych kilku głupich wpisów.
W odpowiedzi zaś na pozostałe komentarze . Wpis osoby o nicku Anka jest w takim samym stopniu wulgarny co głupi bo skąd ma pani te pewność,że na koncercie w kościele nie będzie ofiarodawców na wośp? Panu "jaki" a może pani pod tym nikiem odpowiadam - serdecznie zapraszam na ten koncert jako podatnik, skąd pewność kto z nas płaci więcej?
Osobie pod nickiem " nowy" tyle tylko powiem, że powinien wysłuchać pytań Glena Jorgensena i odpowiedzieć na nie argumentami zgodnymi z zasadami fizyki a w ten sposób wykaże ,że apele smoleńskie były potrzebne. Jeśli nie potrafi to niech dołączy do czcicieli Lasków i obliczy ile oni zarobili.
Dla ministra Macierewicza brawo również za mądre słowa podziękowania dla artystów Zespołu Reprezentacyjnego Wojska Polskiego.
Kiedy w stanie wojennym w wiejskim kościele słuchałem recytacji wspaniałego aktora Krzysztofa Kolbergera i innych wspaniałych aktorów czułem to samo. To my jesteśmy narodem, choć nie całym bo wielu jest otumanionych. Ale wtedy wiedziałem też że u żłobu jest Jaruzelski z Urbanem ze swoimi bydlętami. Gdzie dziś jest Jaruzelski ? Bóg raczy wiedzieć, gdzie trafi Urban - zaskoczenia raczej nie będzie a bydlęta? Jak to stado -szukają ostatnio jakiegoś lidera coraz bardziej pogubieni.
Mnie to cieszy. A smuci pewnie smutnych panów w prochowcach - którym mniejszą dadzą emeryturę. Szkoda że tak późno ta moc truchleje.
Koncert przepiękny!
A dlaczego tak mało "serduszek" przyszło zamanifestować? :-)
Ale się kodzxiarstwo rozszalało. No tak no bo co wam pozostało prócz plucia jadem po tym jak nawet guru Kijowski kaskę waszą przytulał . Koncert był wyjątkowy, ale nie dla pospólstwa, a tylko dla koneserów i tych myślących po polsku.
na koncert zapraszają chyba podatnicy , nie sądzę żeby maciarewicz zapłacił faktura za ich występ
Ludzie,jakim trzeba być podłym i mściwym skur.......,żeby w dniu,w którym gra WOŚP organizować kontr pisowskie spędy!!!! I to jest polak?? to nadęta, mściwa świnia!!!!! Przecież te pieniądze są zbierane dla polskich maluchów!
A ja sobie pójdę na koncert... z serduszkiem WOŚP naklejonym w widocznym miejscu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!