To chyba ostatnia droga, którą budują w okolicach Piotrkowa bo S12 i S74 znów zabierze do siebie Łódź jak S8! Proszę nie liczyć na żadne wyborcze obietnice kandydatów, którzy nie reprezentują interesu naszego regionu tylko partii!!!
Kumie, chwalą nas
A kto?
No, Wy mnie, a ja Was.
Z Noworocznym pozdrowieniem
-dyrdymał-
O i to są ludzie pracy a gdzie ci co najwięcej pracy włożyli poświęcając czas często pracując w nadgodzinach napewno dostali zwykłe dziękuje ja na tym zdjęciu chciał bym zobaczyć zwykłych pracowników którzy mają tak gładkie rączki ja ci Panowie A minister Adamczyk czy pomógł chociaż raz przy ciężkiej pracy????
Aura pozwala to budują, o tej porze roku w minionych latach to już od listopada zalegał śnieg i mroziło, a teraz jak widać zdziwienie, sukces zima ustępuje żeby pis mógł głosić propagandę, że nie ma zimy i budują. Ale to dziwne jak pisowskie respiratory 200mln od handlarza bronią, albo 70 mln na wybory które wyparowało itd, dziwy nad dziwy! Zakaz prawny i godzina policyjna w Sylwestra jest tylko prośbą Mateuszka? dziwy nad dziwy! Czary ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!