Komisje z łamistrajków, sióstr zakonnych i ?dzięki wsparciu? Urzędu Miasta z pracowników OSiRu. ????
Moja córka przepłakała poprzednią noc, bo do końca nie było wiadomo, czy egzamin się odbędzie. Nauczyciele jak tak można? Władze sobie poradzą, tylko dzieci na tym cierpią.
Kukizowiec - partykularne i niskie interesy pozwolą nauczycielom na godne życie, wykarmienie własnych dzieci i przede wszystkim na skupieniu się na pracy w szkole - a nie szukaniu innych źródeł utrzymania.
Niskie to jest mówienie, ze pokazali, gdzie mają uczniów. To rząd ma gdzieś nasze dzieci.
Wstyd jak tak mozna to jest nauczyciel stres tylko dla dzieci popieram Pania Zalewska ze pieniadze za strajk sie nie nalesżą brawo
Mam nadzieję, że za czas strajku nauczyciele otrzymają tylko wynagrodzenie zasadnicze, bez dodatków. Nie pracują, premie i dodatki się nie należą, nie zrealizuj ą tez podstawy programowej, bo i kiedy???
Dla uzyskania korzyści politycznych chcieli posłużyć sie dziecmi. Nie wyszlo BRAWO
jak można tak ważny dzień dla gimnazjalistów poświęcać nauczycielom, bo cały stres jest przez ich nieobecność!!
Ja tak z innej beczki. Co z nauczycielami którzy nie nalezą do żadnego związku?. Czy im tez wolno strajkować? Bo jesli nie, to jak dla mnie powinni dostać dyscyplinarki i do widzenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!