Czyli mam narażać swoje zdrowie i wyjść z domu, żeby odebrać maseczkę?! Ile osób spotkam po drodze? Gdzie tu logika?!
A może tak korespondencyjnie listonosze będą roznosić te maseczki bo jest zakaz wychodzenia bez maski a ja jej nie mam i nie mogę osobiście odebrać.
A kiedy nasz pan prezydent pomyśli o nas? W wielu miastach, gminach, szyje się maski dla mieszkańców i rozdaje się je, a u nas nic. Cisza.
Co w ogóle robi miasto, żeby piotrkowianie poczuli się bezpieczni? Zapewnia im cokolwiek? No chyba nie.
Kolejny dzień ściemy o wirusie po cichu wprowadzane 5 G . To samo z Ptasia grypą było plan był dobry ale się wszystko wysypało i nagle epidemia ustała tak samo mamy dziś.
Prison planet .pl
W pociągach będzie rozdawał? Pociągi puste jeżdżą! Mógł na samorządy podzielić...
A do biura prasowego dodzwonić się nie można. Rzecznik boi się odbierać telefon.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!