Byłem 16 kwietnia na |Dąbrowskiego drzwi zamknięte i napis Maseczek BRAK.Ale lans przeszedł , ścima tylko działanie pod publiczkę . już na ciebie lanserze nie zagłosuje przenigdy...
https://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkowianie-tez-otrzymali-darmowe-maseczki,39310
Naprawdę żałosna ta klasa polityczna obojętnie na znaczek partyjny. Choć pisowcy biją wszystkich na głowę.
Gdzie można dostać maseczkę? Ja kupiłam 3 różne i nie można w nich oddychać. Gdzie kupić dobrą? A te co były za darmo to się szybko zmyły. Albo ich było zwyczajnie zbyt mało. Albo ludzie brali po kilkanaście.
"Najważniejsze że kupił za swoje pieniądze i nic wam do tego" "To pan marszałek za swoje kupił?" -To chyba już ostatni sort lemingów pisze takie bzdury.
Jestem emerytka mąż już skończył 70 lat i gdzie mogę kupić maseczkę do kilku razowego zakładania
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!