Magistrat Piotrkowa Tryb. kilkoma nieudolnymi decyzjami zepchnął Miasto na skraj bankructwa ....... może z wyjątkiem niemieckiego H....ga wszystko rozłożone jest na łopatki ............ przemysł - brak, rzemiosło - brak, indywidualny handel - brak, działania socjalne - brak, Sł. Zdrowia - brak, nauka - rządy pedagogów, budownictwo w tym mieszkania, drogi, urządzenia komunalne itd. - brak ! ! ! jest jedna MEDIATEKA - hura, że jest ............. lecz zamknięta .............
Nasz pan prezydent na nas nie lubi, wolałby sam mieszkać w tym mieście mieszkańcy są dla niego kłopotem
A do biura prasowego dodzwonić się nie można. Rzecznik boi się odbierać telefon.
W pociągach będzie rozdawał? Pociągi puste jeżdżą! Mógł na samorządy podzielić...
Kolejny dzień ściemy o wirusie po cichu wprowadzane 5 G . To samo z Ptasia grypą było plan był dobry ale się wszystko wysypało i nagle epidemia ustała tak samo mamy dziś.
Prison planet .pl
A kiedy nasz pan prezydent pomyśli o nas? W wielu miastach, gminach, szyje się maski dla mieszkańców i rozdaje się je, a u nas nic. Cisza.
Co w ogóle robi miasto, żeby piotrkowianie poczuli się bezpieczni? Zapewnia im cokolwiek? No chyba nie.
A może tak korespondencyjnie listonosze będą roznosić te maseczki bo jest zakaz wychodzenia bez maski a ja jej nie mam i nie mogę osobiście odebrać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!