Nie wiem kto i dlaczego rozpoczął tą dziwną i niezrozumialą wojnę tutaj.Wydaje mi się,ba mam nawet takie przeswiadczenie,że jeśli nie podoba się praca przedszkola,nauczycieli i obecnej Pani dyrektor to należy mieć cywilną odwagę i pójść o tym powiedzieć wprost.Anonimowość w internecie daje pole do popisu dla ludzi małych i mściwych,zazdrosnych.A cóż takiego złego uczyniła obecna Pani Dyrektor organizując przedstawienie dla dzieci z udziałem rodziców i Pani Małgosi?Dzieci były zachwycone,rodzice występujący wzruszeni,nauczyciele odetchnęli choćby przez 20 minut( od zajęć ,które zapewne są bardzo absorbujące z tak małymi dziećmi).Popatrzeć należy na to z takiej strony że :współpraca rodziców,dyrekcji i grona pedagogicznego jest wpisana w statut przedszkola i z tego jednakowo rozliczają się nauczyciele , rodzice i dyrekcja na koniec roku.W każdej grupie odbywają się zebrania z rodzicami i wtedy proszę rzeczowo opowiedzieć się za tym,że nie życzycie sobie Państwo -zwracam się w tej chwili do osób ,którym się nie podoba nowa szata przedszkola-aby zaniechano organizowania dzieciom przedstawień,spotkań i innych urozmaiceń. A jeśli chodzi o pomysły nowej Pani Dyrektor jak urozmaicić,umilić czas i zabawić dzieci podczas przebywania w przedszkolu ...to nie rozumie czemu to jest poddawane tak ostrej krytyce.Przecież każdy może udać się do przedszkola i przedstawić swoją myśl wychowawczą i dydaktyczną jak przedszkole powinno pracować...ale jest jedno ALE...należy wtedy zaangażować się we własne,nowatorskie działania.A nie siedzieć przed komputerem i walić w klawisze palcami pełnymi jadu i złośliwosci. Coś mi tu pachnie powiedzeniem "Wróbla dławi ogon pawi"....Wszystkich krytykantów zapraszam do współpracy.Pozdrawiam .Mama Marysi ,która brała udział w tym przedstawieniu.
dzieciak jest od kilku lat w przedszkolu i mam pytanie czy zwolniono pracownikow gospodarczych bo teren jeszcze nigdy tak zaniedbany niebyl jak tej wiosny i panow niewidac na ogrodzie
zaparkować rano samochód to cud.kiedy zmieni się ta niekorzystna i niebezpieczna sytuacja?
niech stara pani dyrektor przestanie zastraszać obecną i niech w końcu zrozumie, że to nie ona i jej mąż sprawują tam teraz swoje stare faszystowskie metody rządzenia. Niech też przyzna sie ile pieniędzy rodziców zgarnela do kieszeni bo z tego co widzę obecna Pani dyrektor w ciągu dwóch lat wyremontowała całe przedszkole i wymieniła też meble i zabawki na nowe. brawo dla Pani H.Z. za nowe podejście do całej placówki. a pani michalowicz niech sie wstydzi za to co robi/zrobiła. mowa o podziale kadry przeciw nowej dyrektorce i nasylaniu na nia wielu kontroli! jak zawistnym i bezczelnym trzeba być?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!