Bardzo dziękuję wszystkim kochanym Rodzicom i nauczycielce za poświęcony czas i odwagę, najpiękniejszym prezentem był uśmiech i radość naszych dzieci. Wspaniałe przedstawienie, wspaniały występ :)
Fajny pomysł. A moze w naszym przedszkolu tez takie coś zorganizujemy
To przedszkole zawsze było świetne, wiedzą o tym rodzice i dzieci. Dla osób pracujących tam, takie akcje to rzecz zupełnie normalna. Nie trzeba robić szumu medialnego, żeby wiadomo było, co się dzieje w placówce, bo i tak wszystko rozchodzi się "poczta pantoflową", dlatego szkoły, przedszkola, to specyficzne miejsca. Tutaj klimat robią nauczyciele. Brawo dla rodziców i nauczycielek po raz kolejny! Dobre przedszkole to przede wszystkim świetna kadra, a na taką powyższe przedszkole nie narzeka. :) Gratulujemy :)
To przedszkole jest jednym z najlepszych u nas w mieście. Tak było do tej pory i jak widać, po zmianie dyrektorki, nadal trzyma wysoki poziom. Oby tak dalej, bo co państwowe przedszkole, to zawsze państwowe przedszkole! Nie wyobrażam sobie posłać dziecka do prywatnego, dlatego obserwuję uwaznie, co sie dzieje i widać, że jest bardzo dobrze. Nic sie nie zmienia na gorsze, a to najwazniejsze. Nie sztuka stanąc na podium, trzeba jeszcze to podium utrzymać. Jak widac na załączonym obrazku, wysoki poziom jest podtrzymywany. Mam szczęście, że tutaj chodzi moj synek :) A w ogóle to ja tez chodziłam tutaj i moja starsza córa tez chodziła ;) Tylko mąz nie chodził, bo jest spoza Piotrkowa, ale on sie nie liczy :D Pozdrawiam Nasze Przedszkole :)
Dlatego jestem za tym, zeby posyłac dziecko do przedszkola! przedszkole to super sprawa dla dziecka, bardzo rozwija, uczy :)
"Uszatek" jest super! wiedzą to wszystkie "uszatkowe" pociechy :) :P
ciekawe, co jeszcze wymyśli nowa dyrektorka, żeby zyskać plusy u rodziców ;) niemniej zdjecia fajne
W spektaklu brali udział rodzice i tylko jedna nauczycielka, więc co z resztą pedagogów? Może zobaczymy ich w kolejnych teatrzykach?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!