metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
donek ~donek (Gość)25.08.2014 10:20

Wybierzcie Chojniaka na prezydenta miasta.

46

Zanzi ~Zanzi (Gość)25.08.2014 10:29

"donek" napisał(a):
Wybierzcie Chojniaka na prezydenta miasta

Idioci wybiorą, niestety.

164

P51 ~P51 (Gość)25.08.2014 10:37

Ostatnio przejeżdżając ul.Wojska Polskiego, w pobliżu Placu Zamkowego zauważyłem jak "pięknie" i gęsto zarośnięte jest koryto Strawy w kierunku cmentarzy.... Pierwsza większa ulewa i wszyscy w okolicy będą pływać!

100

gość z TBS ~gość z TBS (Gość)25.08.2014 11:41

Ja zgłosiłam do straży miejskiej, że na tyłach bloków przy Modrzewskiego w domu jednorodzinnym codziennie palone są śmieci (nie opłacają wywozu?), reakcji brak. Smród jest nie do wytrzymania!!!!!

90

Robson ~Robson (Gość)25.08.2014 11:53

Proponuję niech wystawią Zarządowi Dróg rachunek za usługę - w drugą stronę to działa sprawnie.

140

xozxoz ~xozxoz (Gość)25.08.2014 13:01

Muszą płacic za wywóz bo jest to przymus ;)

"gosc-z-TBS" napisał(a):

10

powiernik powiernikranga25.08.2014 13:38

Na tym przejezdzie juz wielokrotnie dochodzilo do stluczek i potracen, takze smiertelnych. Tamtedy przechodza dzieci w drodze na przystanek MZK, tamtedy rowniez polowa mieszkancow Witosa zmierza codziennie do jedynego w okolicy sklepu. Wiem, bo dobrze znam ta okolice, choc tam nie mieszkam. Tak wiec musze przyznac, ze postapiono bardzo odpowiedzialnie.
Inna sprawa, ze miasto generalnie nie kwapi sie by inwestowac w ta czesc miasta, ktora notabene moglaby miec sie lepiej bedac w gminie Moszczenica. To nie mieszkancy, a miasto zadecydowalo w latach 90tych o przylaczeniu wsi Meszcze do miasta Piotrkow. Co ciekawe GDDKiA zrobilo ladny przejazd nad trasa S8, z chodnikami po obu stronach.. niestety miasto nie ciagnie chodnikow dalej. Co lepsze, z drugiej strony wiaduktu zjezdza sie bezposrednio na szlake i krajobraz ksiezycowy. Czy nie mozna dolac tam 300metrow dywaniku by to mialo rece i nogi, by bylo polaczenie z Gmina Moszczenica, a z drugiej strony dogodny dojazd do ostatnich mieszkancow ulicy Witosa?

60

bolek ~bolek (Gość)25.08.2014 14:28

To i tak że W Zarządzie nie powiedzieli żeby jeździli inną drogą. Ja już taki komentarz Zarządzie usłyszałem. Instytucja ta nie wypełnia podstawowych zadań statutowych.

80

97-300 ~97-300 (Gość)25.08.2014 14:32

Macie chojniaka sami go wybieraliście widzicie roka jak sprzątała wszędzie ich był pełno aż miałem ich dosyć ale chociaż było czysto

82

OVK ~OVK (Gość)25.08.2014 14:57

Cytuję:
Nie mogli doczekać się aż chwasty w przydrożnych rowach zostaną wykoszone przez odpowiednie służby, wzięli więc sprawy w swoje ręce, choć podkreślają, że więcej nie zamierzają nikogo wyręczać.

teraz Wam chojniak w podzięce festyn zrobi
będą dmuchańce,przez krawczyńskiego szturchańce,malowanie buziek,Lesio H. pośpiewa ballady a szelągowska upiecze prosiaka na grillu.
Tylko nie bierzcie baloników,bo one na tą pseudo władze działają jak płachta na byka.

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat