metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dsfdfs ~dsfdfs (Gość)07.03.2016 07:49

Ale na wszystkie festyny i imprezy dla wójta i starosty to pieniądze sie zawsze znajdują...

114

lubię sernik ~lubię sernik (Gość)07.03.2016 08:16

A ile kosztowała pseudorocznica 950 lecia Rozprzy ? Przecież nawet naukowych podstaw nie ma ta data...ale igrzyska były.

103

nowy ~nowy (Gość)07.03.2016 08:52

Mieszkam w tej malowniczej miejscowości od niedawna i niestety również musiałem już!!! robić zawieszenie ze względu na katastrofalny stan drogi.Jestem przekonany, że gdyby mieszkał tutaj dla przykładu wójt, pewnie drogę dawno już by wybudowano, łącznie z chodnikiem i przyzwoitym oświetleniem. Smutne, bo mieszkamy zaledwie 3 kilometry od Rozprzy, a wydaje mi się jakbyśmy mieszkali na księżycu jeśli chodzi o odległość, jak i o stan samej drogi.

84

XX ~XX (Gość)07.03.2016 09:12

2018 rok wstępny plan modernizacji to kłam!!! To chyba rok wyborczy?Po wyborach dalsze planowanie itd....

74

beatar ~beatar (Gość)07.03.2016 09:22

Władze gminy Rozprzy w pierwszej kolejności powinni się zająć problemami gminy i ich rozwiązywaniem, a nie non stop wspomagać powiat i rozwiązywać problemy powiatu.

86

MM ~MM (Gość)07.03.2016 09:23

A może by tak zorganizować pikietę na drodze w Magdalence???, no bo ileż to można czekać, 2018, 2020 ????? pomsta do nieba!!!!

44

RockyBalboa RockyBalboaranga07.03.2016 11:36

Nie lepiej wybudować im lotnisko ?

25

tymi ~tymi (Gość)07.03.2016 12:20

Nie ma pieniędzy. To po co te festyny, wyjazdy promocyjne na targi, po co remont rynku za ok. 7 mln zł, po co wymiana oświetlenia w Janówce na energooszczędne, gdzie inne wioski w ogóle nie mają oświetlenia. Wójt chce zrobić z Rozprzy miasto turystyczne - tylko ciekawe kto tu zawita?

86

olx ~olx (Gość)07.03.2016 09:33

Drodzy mieszkańcy wszystko kosztuje , czy myślicie ze wyjazd do Rajczy gdzie bawiło się całe szefostwo Gminy z zonami i mężami to za co ? za nasze pieniądze nas podatników. Drogi juz 30 lat nie maja mieszkańcy Rozprzy przy ul. Leśnej a co tu mówić o takim długim odcinku drogi spotkania wójta z mieszkańcami będą ale prze wyborami , bo teraz to maja głowę zajęta kiszenie kapusty , ogórków , dniami Rozprzy i wieloma innymi głupotami . Wstyd nic sie nie robi w kierunki dzieci placów zabaw nic !!

145

sonik ~sonik (Gość)07.03.2016 13:49

Nie tylko kisiele mają takie drogi W innych miejscowościach jest tak samo jak nie gorzej więc zmieńmy metodę naprawy dróg w całej gminie i nie obiecujmy więcej tym co głośniej krzyczą Jeżdzić można przez Romanówkę a jak chce się na skróty to niczyja wina W całej gminie należy drogi okopać rowami to będzie poprawa na drogach

64

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat