metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
broda ~broda (Gość)01.04.2015 09:10

Co nowa ustawa śmieciowa wniosła poza bałaganem? Czy ktoś jeszcze nad tym panuje?

100

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)01.04.2015 09:19

Cała ta ustawia śmieciowa to wieksza biurokracja a do tego jest okazja wyciagnac kolejny podatek od ludzi .bałagan jak był tak jest a smieci leżą po rowach lasach i nikt sie tym nie interesuje .Wczesniej tak nie bylo i mysle ,ze jak ktos ma sie bawic w sortowanie to wywali smieci po drodze do rowu czy lasu

70

Zanzi ~Zanzi (Gość)01.04.2015 11:58

Ale przynudzają i marudzą z tymi deklaracjami, śmieciami, workami. A koniec końców, i tak otacza nas wszędzie syf i brud, a śmieci zalegają w całym mieście i dryfują z wiatrem.

60

>>?? ~>>?? (Gość)01.04.2015 12:54

Czy jest jakaś podstawa prawna do tego, żeby raz w roku latać do urzędu i deklarować, że sie nic nie zmieniło pod względem miejsca zamieszkania? Kto ma na to czas?
Nie wystarczy jedna deklaracja, że się śmieci segreguje? Poproszę numer konta i stawkę miesięczną i tyle.
Bez kręcenia i zabierania ludziom czasu.

70

gość 2 ~gość 2 (Gość)01.04.2015 14:12

prawie dałem się nabrać , świetny żart prima aprilisowy
Na stronie zarzadu dróg nie ma wzmianki o nowych deklaracjach i brak wzorów deklaracji Poczekam jak do domu przyniosą chcą zmian to poproszę deklarację do skrzynki pocztowej

30

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)01.04.2015 16:35

Pocałujta w d*pe wójta,ja już składałem,nie będę brał wolnego,żeby dymać znów do magistratu,od godz. 19.00 jestem już w domu po pracy i niech jakiś pasożyt przyjdzie je odebrać.

60

Yamro ~Yamro (Gość)01.04.2015 17:32

O! Takiego wała jak Polska cała!

30

broda ~broda (Gość)01.04.2015 18:12

Cytuję:
Na stronie zarzadu dróg nie ma wzmianki o nowych deklaracjach i brak wzorów deklaracji

http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/skladamy-nowe-deklaracje

10

krzbia ~krzbia (Gość)01.04.2015 19:23

Jak widzę nic śię nie zmienia jak płaciłemdo tej pory 6 zł. osoby, tak będę dalej płacił. Nic nie rozumiem jakiś obłęd zapanował. Polska papierem stoi. Amen

00

emeryt ~emeryt (Gość)01.04.2015 21:49

ciekawe ile urzędasy płacą za śmieci i czy segregują,pewnie nie bo my musimy dopłacać do ich interesu

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat