A więc Twoja riposta to "żal", musisz być naprawdę świetnym hejterem, wracaj do Minecrafta:)
To nie jest miejsce na hejtowanie.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
O tak, krytykujcie Chojniaka - należy mu się - pójdźcie na referendum - zrobicie dobrze pseudoprzedsiębiorcom piotrkowskim. Z deszczu pod rynnę.
to jest kur.. niemozliwe, prowadzę firmę, i wiem jaki jest koszt wydrukowania ulotki w formacie a6, w nakładzie ponad 50 tys sztuk, nie liczac kolportażu. Oczywiście sam wyszukiwałem najtansze firmy , ale to co powiada p. Bąkowicz jest totalną bzdura!!
Łatwo oceniać gdy się samemu nic nie robi.
hehe nie wyglada zeby byla na diecie :D wiec chyba pobiera :D
Nie ma to jak wydrukować jakąś gadzinówkę, z której człowiek niczego konktetnego sie nie dowiedział:), za 8 tysiaków, niż dać podwyżki jednej grupie zawodowej (Pan Prezydent wie o jaką grupę chodzi), które się obiecało w kwietniu 2012 roku.
Jedyny plus tej akcji jest taki, że gazetka super nadaje sie na podpałkę w piecu, tak trzymać:)
Wielkie sprawa, tak interesujący i oburzający temat, że trzeba o tym napisać. a Ja dostałem 5 razy gazetkę od PIO i o tym nie pisaliście. Dziennikarstwo tego portalu jest na poziomie kółka dziennikarskiego prowadzonego w szkole podstawowej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!