Czego spodziewać się po gminie gdzie wg. danych Państwowej Komisji Wyborczej 64% głosujących głosowało na PiS?
Mieszkańcom obawiającym się chorób wszelakich proponuję zainteresować się powietrzem którym oddychają. Zacznijcie od rewizji tego, czym palicie w piecach.
Zresztą każdy wie, że w grę tu wchodzi typowa polska zazdrość, zawiść i myślenie typu "ja nie mam, to ona też nie będzie".
Żal.
Słusznie zanieczyszczenia to również ważny temat z pewnością mieszkańcy Radoni o tym pomyślą, dotychczas przecież dzielnie walczą o swoją miejscowość. Ponadto wiedzą co należy do kompetencji osoby na stanowisku radnej- dbanie o dobro mieszkańców, a nie tylko własne.
Ludzie proszę więc nie róbcie z Pani Renaty trendsettera w dziedzinie nowoczesnych technologii, bo ubliżacie w ten sposób sami sobie bez względu na opcję polityczną.
Radna powinna Natychmiast złożyć Mandat Radnej albowiem nie ma już czynnej legitymacji prawnej
do Reprezentowania w Radzie Gminy Mniszków mieszkańców wsi Radonia oraz Marianka !
Jednak żeby tak postąpić Trzeba mieć Honor ale Ona tego nie posiada !
Wstyd !!!!!!!
Chciałabym, żeby taki maszcik postawili u mnie na działce - jako u osoby prywatnej. Ale będąc radną, inne myślenie wymagane jest. Najpierw zapytałabym wójta (lub sama bym wiedziała bom mądra kobitka), czy gmina nie ma w pobliżu działki na postawienie tego żelastwa. Więc pytam, a wójt radzi :)
do wszystkich którzy tutaj "jadą" po mieszkańcach wsi Radonia- mają prawo protestować przeciw czemuś co im się nie podoba lub co im szkodzi i czemu są przeciwni i dziwi mnie fakt że wypowiadają się osoby których to nie dotyczy, a jeśli chcą by ich dotyczyło to proponuję postawić ten maszt obok chlewnie i wiatraki w swoim podwórku,bo przecież wolnoć Tomku w swoim domku.. i niech dzieci wasze bawią się wśród tego smrodu i hałasu bo przecież nie szkodzi... a i wodę proszę czerpać z tej studni co obok chlewni i pić ją- będzie wysoko zmineralizowana.. a co do masztów to wystarczą te co są, ja jak tam przyjeżdżam to zasięg mam perfect i internet też, a tak w ogóle to lepiej internet " po kablu" idzie... wieś powinna pozostać wsią, bo gdzie będziecie przyjeżdżać na urlop? gdzie za parę lat będzie można pooddychać czystym powietrzem? czy wszędzie muszą być maszty? czy postęp we wszystkim jest dobry? z technologi należy korzystać, ale mądrze, o tym chyba tutaj zapomnieli co niektórzy... a i tak uważam , że te komentarze to raczej piszą może ze 3 osoby i tylko zmieniają " swoją nazwę".......... i proszę czytać ze zrozumieniem :) a jak to problem to raczej w pierwszych klasach szkoły podstawowej się opanowuje, więc nie wymagam od dzieci zbyt wiele :)
wyłaczyć komórki i zasięg neta w radoni i poczekać na pismo z prośbą o postawienie masztu
ps. prądu kiedyś na wsi też nie chcieli
wiatraków nie, masztów nie, mostów nie, drogi / autostrad NIE.. no normalnie inteligencja.. Rozwój każdy chce, ale jak przychodzi co do czego to NIE.. bo "rak, szumy w uszach i hałas"... Ogarnijcie się ludzie ! ! ! Inaczej nigdy z "średniowiecza Europy" nie wyjdziemy.. na wszystko jest protest i krzyki..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!