Ci z PSL-u teraz tacy dobrzy? Będąc tyle u władzy co zrobili żeby takie inwestycje blokować? Dlaczego nie ma żadnej ustawy która by zabraniała budowania takich obiektów przy domach? Nic nie robili bo godziło by to w ich interesy! Pan Burmistrz jawnie mówi że jego decyzja jest g......o warta bo nie ma jakichkolwiek podstaw do wydania decyzji zabraniającej takiej inwestycji.Może obecna władza zrobi coś z tym z wiatrakami już zrobili. Można było?
Niech budują sobie swiniarnie to tu to tam ale w Wolborzu ma jej nie być. Tutaj ludzie są za swoim a jak ktoś pozwala to niech capi od nas basta i już. Jest tyle innego terenu .Musimy się zebrać i pokazać że się nie boimy i w nas tkwi siła i wielki potencjał walki o swoje.A jak ktoś chce i mu nie zależy to za płotem niech zezwoli.
Panie Smejda ma pan moje poparcie. Koniec z dominacją smrodu w Wolborzu
Pan Smejda jako jedyny członek rady miejskiej potrafił poinformować mieszkańców miasta Wolbórz o pojawiającym się problemie. Uważam, że taka inwestycja nie przyniesie korzyści dla miasta Wolbórz. W żadnej wypowiedzi Pana Smejdy nie słyszałam negatywnych komentarzy na temat obecnej władzy. Nie ubliżył nikomu w żadnym stopniu. Jemu chodzi tylko o planowaną budowę. Popieram Pana Smejdę i w imieniu mieszkańców proszę o wzięcie pod uwagę naszych głosów. Nie chcemy w mieście chlewni! Sprawy prywatne nie powinny być łączone z prawami służbowymi. Proszę o nie komentowanie życia prywatnego nikogo. Żyjmy w zgodzie ze swoim sumieniem.
A tamta powstała pomimo tego ze poprzedni Burmistrz wydal decyzje negatywna?
https://www.epiotrkow.pl/news/Wolborz-Burmistrz-nie-zgadza-sie-na-chlewnie,8071
PSL wkrótce zasmrodzi kurnikami. I jakoś cicho diedzą. Nie pochwalił się Smejda TVN że kolesie z PSL budują pachnące kurniki w pobliżu Wolborza
A niech se stawiają.Ja i tak wylatuje na stałe do San Escobar to co mi tam.
Do STACHA nie chodzi o zamykanie .Należy spełniać normy.Jak Pan nie odprowadzić kasy np. Do skarbowego to probLem. Panie Stachu trochę pokory.Ale swoją drogą jaki Pan zgrywus
@k, coś w tym jest. Większość z nich wyżej sra hak d... ma
@zniesmaczona zjedz sobie schabowego i zaraz ci przejdzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!