Droga ma podzielić jedną gminę całkiem na pół,ma iść przez miejscowośc która zostanie odcięta, bo jest tylko jedna droga dojazdowa! Kto zaplaci tym ludziom którzy nie kwalifikują się do wykupu? Jak mają żyć skoro nie będą mieli możliwości wyjechania z miejscowości?! Droga miała iść przez Ujazd! Tam od 10 lat ludzie o tym wiedzieli i był zakaz budowy domów na terenie przebiegu drogi! Kto lobbował żeby droga poszła innym korytarzem?!! ZOSTALISMY OSZUKANI!!
Mam gospodarstwo na terenie gdzie może będzie szła droga i wszystko mi jedno czy zostanę tutaj czy się przeprowadzę. Byleby zapłacili. Z czego robić problem?
Tylko w tym województwie łódzkim wszystkie drogi mają prowadzić do Łodzi aby kierowcy tracili czas i pieniądze. S8 jest już tak pokręcona, że nie można spokojnie przejechać nią od Warszawy do Wrocławia. Ktoś za to powinien odpowiedzieć.
Pewnie jakiś geniusz wymyślił sobie drogę ekspresową przez Będków, tak gdyby nie było miejsca obok tej miejscowości!? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze!? Ciekawe kto z elity ma atrakcyjne działki które chce sprzedać pod S12!? No a co z S12 od Piotrkowa do Sulejowa, definitywnie już pogrzebana!?
i fajnie ,ilu z tych protestujących głosowało na uśmiechniętych ? to czego chcą ,niech się uśmiechają ,dobrze im zrobią ,,,,,,,,,,,,,,
Minister infrastruktury pan Klimczak cxy to nie jest wielka pomyłka
"Nie godzimy się i tyle. Wystarczy nam droga, którą mamy". A ja nie godzę się na finansowanie świadczeń społecznych, itd. z moich pieniędzy, wystarczy mi to, co sam zarobię.
Paradakos tam gdzie mieszkańcy chcą droga nie może powstać czytaj Sulejów a tam gdzie mieszkańcy nie chcą droga powstaje. Podobno wszystko dla dobra społeczeństwa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!