metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jethro ~jethro (Gość)21.02.2014 21:49

lemurrollo,chłopy to w polu robią,już ci napisałem,kończe z toba dyskusje ,widze,że to ty napisałeś internet a google to twoja rodzina.
WK,tel. (44) 732 18 13; 732 18 21, ul. Szkolna 30/38,tam się wszystkiego dowiesz.
Dobranoc dzieciaku.

Komentarz był edytowany przez autora: 21.02.2014 21:52

20

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)21.02.2014 21:51

To się nie sraj następnym razem bo jeszcze wszystkich rozumów nie zjadłeś...

13

jethro ~jethro (Gość)21.02.2014 21:54

"lemurrollo" napisał(a):
To się nie sraj następnym razem bo jeszcze wszystkich rozumów nie zjadłeś...

Również cie pozdrawiam.

00

bokser ~bokser (Gość)21.02.2014 21:58

Prawdopodobnie jest w piotrkowie i dlatego jest tyle policji w tej okolicy !widziany był na zakupach w żabce i kauflandzie cały czas ma ochronę która za nim chodzi i nie mieszka u matki tylko u znajomej matki w pobliżu łódzkiej.

30

chadar ~chadar (Gość)21.02.2014 22:13

Ludzie Wy sami nie wiecie czego chcecie. Jak policja jeździ to robicie awanture bo się kręcą. I bardzo dobrze że się kręcą bo gdyby ich nie było to nawet z domy byście nie wyszli...

72

Alaska69 ~Alaska69 (Gość)21.02.2014 22:43

jestem za tym by tak już zostało z tymi policjantami ja osobiście 2 razy byłem kontrolowany ...Nagle zapanował spokój pod Żabką na Łódzkiej i to cieszy kilku piotrkowian z bloków ulicy łódzkiej...Pozdrawiam policjantów patrolujących ulice miasta więcej takich kontroli...

51

timig ~timig (Gość)21.02.2014 23:19

najnowsza miejska legenda - robił zakupy w kaufland z obstawą, sklep zamknięty i nikt nie może nic mówić. jak dla mnie lipa nie można już wymyślić czegoś ciekawszego?
to ja spróbuje - podobno dziś chciał skoczyć z wiaduktu nad ul . Łodzką ale kierowca przejeżdżającego autobusu go uratował (kierunek Radom - 15:10 z Łodzi) a pasażerowie nie wiedząc kto to, bili kierowcy brawo.
Kto przebije?
Ps. a swoj drogą zbliża się weekend -sobota -drżyj "Protector" T. nadchodzi.... kto napisze o tym historie?

Komentarz był edytowany przez autora: 21.02.2014 23:35

111

mnie odpowiada ~mnie odpowiada (Gość)22.02.2014 06:57

Niech chodza. Bedzie bezpiecznie. Przeszkadza tylko tym co chca wypic w publicznym miejscu i "porajdowac" wokol ronda i po Lodzkiej.

102

bezimienny ~bezimienny (Gość)22.02.2014 07:23

Jak tak czytam te wszystkie komentarze to mnie żal ogarnia . Ludzie po pierwsze w piotrkowie go nie ma , a policja była i będzie , a to że pilnują to chyba dobrze lepiej dmuchać na zimne niż później mówić że w tel sprawie nic nie zrobiono . Ogólnie powinien siedzieć do końca życia , takie jest moje zdanie ale niestety takie mamy prawo i tego nie zmienimy . Nie on pierwszy żyje na nasz koszt i nie ostatni . A my jak będziemy wybierać takich ludzi do rządzenia , czy to z PiS czy PO którzy myślą tylko o sobie to tak będzie dalej . POZDRAWIAM

22

Adam ~Adam (Gość)22.02.2014 09:05

Takie działania Policji uważam za całkowicie nieprofesjonalne. Taka obserwacja, np Mariusza T, powinna być prowadzona dyskretnie przez odpowiednie służby policyjne.Prewencyjny nalot na miasto jest - w obserwacji - bardzo kosztowny i nieskuteczny.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat