Nie ma patroli policji-źle. Są-jeszcze gorzej. Przestrzegać prawa, to nie będzie kłopotów. Mi nie przeszkadzają. Dla mnie może tak zostać.
Od czasu gdy MT skończył odbywanie kary na Łódzkiej jest bardzo wiele policji - oki - w końcu ich widać. Pytanie, czy jak sąd uzna, że MT nie trzeba zamykać w Gostyninie to policja będzie patrolować okolice Łódzkiej, aż do śmierci MT? Drugie pytanie - dlaczego nie patrolują całego PT - przecież sprawca (podobno) zawsze wraca na miejsce przestępstwa...
właśnie,że jest i mieszka na ul.Wysokiej u matki dlatego tak kontrolują
a po co jest to całe trzepanie aut na łódzkiej? czemui ma to zapobiegac? bo najbardzie tego w tym wszystkim nie rozumiem?????
nie to że nie chce,tak po prawdzie to nie może,komendant wojewódzki zarządził morde w kubeł.
A jeśli któryś z miejscowych coś piśnie,to w komendzie wewnętrzni zrobią jesień średniowiecza.
Nie pisz bajek chłopie...Forum to nie piaskownica.
Chociaż żuli pod Żabką nie ma a te młode panie co tam sprzedają pozwalają ma picie przed sklepem a nieraz to i w samym sklepie.
widze przyszedł "fahowiec" od wymiany praw jazdy,ochłonąłeś już?
Widzę, że fachowiec od prawka równie jest kompetentny jak przed chwilą w opisie ta sama fachowość w pocikaniu pierduł...Ta sama sfada i fachowość.
Apropo to wisisz mi chłopie te monitory o wymianie prawka te ścisłe informacje tą precyzją w temacie...Czekam od paru dni
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!