I jeszcze Miasto powinno obniżyć opłaty za śmieci bo płacimy za dużo
Był protest pod UM za kadencji poprzedniego Prezydenta i nic to nie dało , Miasto nie obniżyło opłat za ciepło , to teraz musi się udać , jest nowa władza , nie ma kolesiostwo , Prezydent jest młody i teraz już żadnych przeszkód nie ma żeby zmniejszyć ceny ciepła , wody , śmieci , podatków , teraz jest czas na działanie w tej sprawie , Prezydent musi dbać o mieszkańców , taka jego rola .
Ceny ciepła , wody , śmieci , podatków ustala Miasto i te ceny muszą płacić mieszkańcy a spółdzielnia jest tylko pośrednikiem w przekazywaniu tych opłat jeden do jednego , więc ten protest 20 mają żeby był skuteczny musi być pod UM , organizatorzy powinni tam go zorganizować
Z kogo tutaj się chce zrobić ciemna masę? Kto rozsiewa brednie? Wystarczy przecież wejść na stronę spółdzielni i przeczytać , że żadne podwyżki kosztów utrzymania w najbliższym czasie nie są planowane.
Media to kompetencja władz miasta a nie spółdzielni...teraz prezydent z nowego rozdania na pewno pomoże mieszkańcom i obniży cenę wody i ciepła na dobry początek , poprzedni prezydent nie dał rady ale nowy da radę na pewno
W artykule napisano : "Poruszono także kwestię zaplanowanych podwyżek i zapowiedziano duże spotkanie pod siedzibą spółdzielni, które odbędzie się w poniedziałek (20.05.2024)" a ja chciałbym wiedzieć KTO zaplanował podwyżki i czego miałyby dotyczyć ? Bo spółdzielnia w komunikacie ogłosiła że podwyżek nie planowała i nie planuje . Może organizatorzy spotkania mają jakąś tajemną wiedzę na ten temat ?
ludziom sie w XXXXXX poprzewracało ,chcą wyjaśnień od PREZESA ? przecież to pan udzielny i nikomu żadnemu plebsowi odpowiadać nie musi ,macie PŁACIĆ i tylko tyle ,PŁACIĆ i to coraz wiecej od lipca ,jak wybraliście tak macie
Kolejna ****** z inicjatywy byłego prezesa - podwyżki nie zależą od spółdzielni, ale zróbmy tam protest! Poznajmy przyczyny odwołania cwaniaka bylego prezesa! Przecież tylko sto razy w radio mówili, że są dostępne dla członków - polecam się przejść i zapoznać, ja byłem i jak najbardziej popieram taki ruch. To jemu płaciliśmy za nicnierobienie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!