Czas na przewietrzenie PSM. Tam ciągle PRL. Członkowie są pracodawcami tych którzy tak zaciekle starają się NAS atakować. Zajmijcie się rozliczeniem wody a nie komentarzami w mediach. Nieroby
Widać że PSM ma strach przy d...e. Bronią się ale niestety rozlało się , prawda wyszła. Ławki dla emerytów i mydlenie oczów skończyło się.
Na tym forum doskonale widać że osoby występujące w artykule i ich zwolennicy nie potrafią obronić swoich racji ani merytorycznie odpowiedzieć na zadane pytania , takie forum gdzie każdy może się wypowiedzieć to nie ich bajka dlatego na grupach , które stworzyli na Facebooku dopuszczają tylko jedną stronę tą hejterską a każda merytoryczna wypowiedź jest blokowana zgodnie z zasadą że kłamstwo wielokrotnie powtarzane stanie się prawdą
Uwaga. Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie PSM i niekorzystnych umów. Ciekawe co się jeszcze wydarzy. Robi się gorąco. Ciekawe czy Spółdzielnia znowu wyda kilka tysięcy złotych na komercyjne media, żeby się wybielić?
Rada nadzorcza nowa wybrana 2 lata temu 8 osób po raz pierwszy w radzie. Nowy prezes finansowy nowy kierownik Adm nowie administratorki nowy inspektor budowlany nowy inspektor instalacji i to wszystko sitwa?
Prokuratura wszczyna śledztwo w sprawie umów na 16 lat bez możliwości wypowiedzenia. I co na to prezydium Rady Nadzorczej. Pewnie zaczną kartki na klatkach, że nic nie wiedzieli.
Ja byłam zadowolona ze współpracy z prezesem Sokalskim, moje koleżanki również. Ta cała awantura to zrobiło prezydium Rady Nadzorczej
Jak to na anonimowym forum bywa można podawać się za kogo kto chce hahaha
Uwaga ! Policja nie wszczęła śledztwa tylko dochodzenie to nie jest to samo i znowu opinia publiczna wprowadzana jest w błąd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!