Park to fortel. Są tam dwa Stare bloki i nikomu nie przeszkadzało budowanie bloku oportunistow? To byl chyba P....skoro mieszka tam radny .
Dobrze że się organizują mieszkańcy nie pomoże wam nikt sami weźcie sprawę w swoje ręce dacie radę walczcie trzymam kciuki.
Przy Parku na Żeromskiego też są bloki. Od dawna i nikomu to nie przeszkadza. Ponadto nieopodal ul. Jagiellońskiej powstają nowe bloki. Pozwólmy miastu się rozwijać! Pozwólmy na nowe miejsca zamieszkania dla ludzi.
Dęta sprawa,byłem tam dziś i dokładnie wszystko obejrzałem żadnego zagrożenia dla parku ja tam nie widzę,wprost przeciwnie,park na tym zyska więcej ludzi będzie go odwiedzać.Jedynie nie zadowoleni (?)mogą być mieszkańcy "starego" bloku ponieważ może im się zmienić troszeczkę widok z okna.Ktoś coś sobie ubzdurał i stąd to bicie piany.
"Domy buduje się koło domów, bloki koło bloków." a fabryki koło fabryk, FMG Pioma przy osiedlu. Popatrz na plan, na Energetyków przy Agrestowej gdzie juz sa domki tez zmieniają plan na zabudowę wielorodzinną. Tak wiec i w druga stronę tez to działa... Wybudują ludziom na osiedlu domków bloki...
Mieszkańcy bloków są śmieszni. Ciekawe kto kupi działkę koło bloków aby wybudować sobie koło molochów dom jednorodzinny. Domy buduje się koło domów, bloki koło bloków.
Pan Walczak i Pani Głowacka to już o wszystko będziecie się kłócić?
Ciekawe. Może w Piotrkowie jak w Warszawie można mieszkaniem w promocyjnej cenie coś załatwić szybciej,lepiej i taniej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!