Kto zapłaci za te błędy Chojniaka i jego pomagierów?? Znowu my mieszkańcy??
Skup się chłopie, może też pij mniej wódeczki.
Podejrzewam,że nikt nie kasuje twoich postów, tylko walisz je w wątkach na inny temat...
Przykład: widziałem twoje wywrzeszczane komentarze na temat piotrkowskiego browaru w komentarzach o opłatach za śmieci...
Proszę -skup się, bo potem nie znajdziesz swoich postów tam,gdzie się tego spodziewasz!
Potwierdzenie mojej tezy, którą opisałem przy temacie przebudowy skrzyżowania Sikorskiego-Dworska.Od pomysłu do realizacji mgnienie oka.Błyskawiczny projekt, kasa na zawołanie i skrzyżowanie gotowe (prawie).Toż to pomysł urzędników i dla ich wygody więc nie może byc problemów.A postulaty mieszkańców, choć jak najbardziej słuszne i potrzebne muszą nabierać "mocy urzędowej" bo ludziska muszą wiedzieć, że urzędnik panem jest i basta.
chory kraj,niby wystarczy zmienić znaki a trzeba robić na to projekt, ciekawe ile będzie kosztować ta radosna twórczość miejskich drogowców
na zdejcie kilku znaków widac brak srodków. to przeciez tak gigantyczna operacja ze trzeba ja planowac z rocznym conajmniej wyprzedzeniem.
Tak działa MZDiK. Inny przykład: przez kilka miesięcy nie potrafią wyczyścić pomalowanych kloszy sygnalizatorów na skrzyżowaniach: Słowackiego - Al. Armii Krajowej, Wojska Polskiego - Kostromska i Sulejowska - Daleka. A wystarczyłby pan Kazio z rozpuszczalnikiem i szmatką. Normalny prezydent już dawno posłałby takiego leniwego dyrektora na zieloną trawkę!
Radni nie mają czasu na problemy mieszkańców, a tym bardziej pracownicy UM- wszyscy kombinują jakby tu z mieszkańców trochę grosza jeszcze wycisnąć (podatki, mandaty, opłaty itp.). Ty narodzie płać i płacz- a przed wyborami "najjaśniejsi kandydaci" pogłaszczą cię po głowie
No, niewiadomo - może do tego potrzebny jest gość, który ma specjalne świadectwo uprawniające do kontaktu z substancjami trującymi. A gdzie ochrona środowiska?
PanŻak nadaje się na to stanowisko , na pocztę kleić znaczki. Referendum o odwolanie prezydenta i Rady miasta.
A zasadniczo co jest złego w skrzyżowaniach równorzędnych? Owszem trzeba zwalniać, ale za to wyjeżdżający z poprzecznej ma pierwszeństwo przed nadjeżdżającym z lewej. Ulica jest wąziutka, więc to nie jest złe rozwiązanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!