To może te osoby zatrudnia tych ludzi i dadzą im pensje co miesiąc to jak będą chcieli zrobić remont to niech nie kupują cementu kleju i niech w ruderach mieszkają.
Ja tam nic przeciwko betoniarniom nie mam ale mogliby posprzątać syf jakiego narobiła jakaś betoniarka na skrzyżowaniu Sikorskiego/Concordii.
To teren przemysłowy. To niesie pewne uciążliwości. Mieszkańcy wiedzieli na co się decydują, wybierając mieszkania obok zakładu. To że przez jakiś czas zakład nie funkcjonował, niczego nie zmienia.
To zobaczymy ja nowa władza pomoże mieszkanca w walce z cwaniakiem .
Ktoś chyba zapomnial że tam też żyją ludzie.Niech wykupią mieszkania i wyprowadza ich do nowych bloków.Wtedy będą mogli tu nawet fermę drobiu zrobić.
Dlaczego nie przyszedł żaden młody człowiek na to spotkanie? Średnia wieku 70lat
Teraz ludziom to wszystko przeszkadza. Przecież jak im to nie odpowiada to mogą się wyprowadzić nikt ich tam za rękę nie trzyma
Dziwne że tylko jedna betoniarnia przeszkadza a druga zlokalizowana od dawna w tym samym miejscu nikomu nie przeszkadza.A może poprostu druga betoniarnia ma coś wspólnego z tymi skargami ponieważ boi się konkurencji .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!