Ile radnych było na spotkaniu ? Gdzie ten radny co najgłośniej krzyczy i tak się reklamuje w pomocą ?
Kolega tam mieszka i jakoś nie mąci, że mu betoniarnia przeszkadza. Głuchy nie jest. Badania okresowe przechodzi. Wiedział że będzie mieszkał koło zakładu, gdy się tam wprowadzał.
Skoro teren osiedla jest od dawna w pobliżu takich zakładów to w czym macie problem
Pamiętamy, że w ubiegłej kadencji RM to jacyś radni mieli tę sprawę załatwić. I co ?
Pol roku temu podły, zły Chojniak nie chciał się zająć problemem mieszkańców. A teraz? Proszę jaką urocza narracja: betoniarnia była od zawsze, a dla mieszkańców- miotłę i nasadzenia drzew. Ciekawe, kiedy połączycie kropki
Ja na miejscu właściciela kupiłabym Wam drogie Panie MIOTŁE. Tak żebyście z nudów posprzątały po jego autach, a której się nie chce sprzątać to żeby sobie na nią wsiadła i polatała nad miastem. A nie utrudniacie chłopu prowadzenie firmy.
Betoniarnia była pierwsza. Mieszkańcy chcą nas pozbawić pracy na gruszkach
Nagle im się przypomniało, że nie chcą mieszkać w strefie przemysłowej. Hmm? ja myślę, że na starość mają za dużo czasu i za mało atrakcji i to jest główny powód ich protestów. Zamknijcie wszystkie zakłady przemysłowe na wroniej i urząd skarbowy też zlikwidujcie bo przecież tam też ludzie dojeżdżają autami xD
Ten wysoki przystojniak w bordowym t-shircie to z Wroniej?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!