Mieszkaniec ul. Sikorki niech się nie wyhyla. Bo utwardzenie lub zasypanie dziury w drodze publicznej bez papierologii traktowane jest jako samowola budowlana. Takie to mamy przepisy. Mało tego nawet jeżeli chciałby we własnym zakresie z własnych pieniędzy to zrobić potrzebuje ogarnąć papierologie i otrzymać zgodę od zarządcy drogi.
To ul. Sikorek jest przejezdna? Kiedyś nie mogłem przejechać nawet rowerem, bo jeden z mieszkańców ulicy Granicznej zrobił sobie na niej parking i zajął całą szerokość tej ścieżki.
Nie robią ulicy źle bo dziury , robią ulice źle bo dojazdu od roosvetla nie ma... że komuś chce się jeździć i czas tracić na wywiady z takimi...
Prowadząc roboty konieczne jest zapewnienie dojazdu do obsługi nieruchomości na czas budowy. Należy również poinformować potencjalnie poszkodowanych mieszkańców o terminie rozpoczęcia robót. Teraz osoby te mogą dochodzić swoich roszczeń
Tam jest chyba że 2 kilometry remontu...a robia już chyba z dobry rok...do puki urzędnicy nie beda karnie odpowiadać za takie formułowanie umów.. ze firmy budowlane mogą sobie jak chcą długo robić to tak będzie zawsze...przykładem jest np ulica sportowa w Niechcicach.. doga budowana ze 2 lata .. a.ludzie niech siedzą cicho i się cieszą ze ktoś chociaż tam coś robi !!
Jak się mueszka na zadupiu,a chce by się być mieszczuchem, trzeba czasami pocierpieć
Miałam kiedyś jechać Granicznom, ale skrenciłam i pojechałam w drugom strone.
Do Piotrkowianina było mówione że graniczna będzie zamknięta na tydzień czasu a nie na dwa tygodnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!