Wiemy dobrze jak jest że należy zmienić urzędników którzy nic nie robią razem z p.Perzydentem Chojniakiem i jego zastępcami. Co nie powiem p.Chojniak chociaż teraz trochę remontuje Roosevelta bo wybory ,ale jest więc eleganckich miejsc gdzie dziura ma 1,5m w asfalcie o nic się nie robi tylko pachołki stawia, Co do granicznej mieszkańcy majom rację powinna być też tam droga wyremontowana lecz jest to droga należąca prawdopodobnie do miasta Piotrkowa i gminy wola Krzysztoporska ponieważ po lewej jadąc od morycy aż za las bo tam się ciągnie tą drogą jest graniczna bujny a po prawej Piotrków
Towarzystwo szuka sensacji i wyszło się przewietrzyć.
Droga w złym stanie to narzekają, że nic nie robią, a jak robią porządnie nową drogę to narzekają, że robią. Czeski film ... i mentalność naszego społeczeństwa.
Co mają powiedzieć mieszkańcy ul. Moryca, którzy mieli zamknięty przejazd do drogi nr 91 przez ponad rok, a remont zakończył się na 50 metrach uklepanego łopatą asfaltu ...
Przestańcie psioczyć!
Do Piotrkowianina było mówione że graniczna będzie zamknięta na tydzień czasu a nie na dwa tygodnie
Miałam kiedyś jechać Granicznom, ale skrenciłam i pojechałam w drugom strone.
Jak się mueszka na zadupiu,a chce by się być mieszczuchem, trzeba czasami pocierpieć
Tam jest chyba że 2 kilometry remontu...a robia już chyba z dobry rok...do puki urzędnicy nie beda karnie odpowiadać za takie formułowanie umów.. ze firmy budowlane mogą sobie jak chcą długo robić to tak będzie zawsze...przykładem jest np ulica sportowa w Niechcicach.. doga budowana ze 2 lata .. a.ludzie niech siedzą cicho i się cieszą ze ktoś chociaż tam coś robi !!
Prowadząc roboty konieczne jest zapewnienie dojazdu do obsługi nieruchomości na czas budowy. Należy również poinformować potencjalnie poszkodowanych mieszkańców o terminie rozpoczęcia robót. Teraz osoby te mogą dochodzić swoich roszczeń
Nie robią ulicy źle bo dziury , robią ulice źle bo dojazdu od roosvetla nie ma... że komuś chce się jeździć i czas tracić na wywiady z takimi...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!