Wnioskując z wypowiedzi pani radnej oraz uczestniczki plebiscytów wszelkich od wyborczych po kulinarne, polskość jej przeszkadza zgodnie z linią partii, która poza 8 gwiazdkami nie ma nic do zaoferowania. Autorytet literacki lotów tak wysokich jak kury z płotu na grzędę. Zapewne Pani MP czuje się przede wszystkim europejką, bo Polką to zapalczywość, śmieszność i wstyd. Strasznie to przykre, że postęp tej pani to aberracja tradycji i dumy narodowej. Mi POLSKA pasuje przez wszystkie przypadki.
W każdym piotrkowski portalu informacyjnym pani Małgorzata P. W nocy już mi się nawet śni.
KOCHANI.WIĘKSZOŚĆ LUDZI UWIELBIA WE WSZELKICH KOMENTARZACH DOWALIĆ DRUGIEMU CZŁOWIEKOWI.CZĘSTO WYBIERA SIĘ SWOJĄ OFIARĘ I DAAAWAJJJ NA NIĄ.TO DZIEJE SIĘ POD ADRESEM MAŁGOSI P.KOCHANI,GOSIA TO PRZEDE WSZYSTKIM CZŁOWIEK ODWAŻNY,BEZ ŻADNEJ ZASŁONY,MÓWIĄCY PRAWDĘ I NIE BOJĄCY SIĘ STANĄĆ DO PRAWDZIWYCH ,A NIE FAŁSZYWYCH WYPOWIEDZI,BO NIE WYPADA.WIĘKSZOŚCI PASUJE TZW DULSZCZYZNA,A MAŁGOSI NIEEE.MÓGŁBYM TAK DŁUGO I WIELE PISAĆ I PORÓWNYWAĆ ALE POZWOLĘ SOBIE JESZCZE NA DOPISANIE RZECZY MÓWIĄCEJ O DOBROCI I WRAŻLIWOŚCI GOSI.GOSIA TO CZŁOWIEK, KTÓRY Z OCHOTA POMAGA LUDZIOM BEZINTERESOWNIE BEZ ROZGŁOSU NA RATOWANIU ZDROWIA , SPRAWNOŚCI I REHABILITACJI.OCZYWIŚCIE CZYNI TO CHARYTATYWNIE.SAM TEGO DOŚWIADCZYŁEM I POSYŁAŁEM ZNAJOMYCH .KAŻDY Z NICH UZYSKAŁ POMOC.SPRÓBUJCIE KIEDYŚ PO LUDZKU POROZMAWIAĆ Z GOSIĄ I ZADAĆ PYTANIA NURTUJĄCE WAS.ZMIENICIE SWOJE ZDANIE I NASTAWIENIE NA OSOBĘ GOSI.A POZA TYM JEST STARA DOBRA ZASADA DLA KAŻDEGO Z NAS!!!!!! KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEŃ.CZY MY WSZYSCY JESTEŚMY TACY SUPER? ZARÓBMY SOBIE RACHUNEK SUMIENIA I NIE DOWALAJMY Z UKRYCIA INNYM.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!