Najlepszy dyrektor jakiego miałam :))
Jest super i uczniowie go uwielbiają
Zgadzam się, szalony gość, ale bardzo pozytywnie. Ta szkoła dzięki niemu odżyła. Wreszcie uczniowie nie trzęsą się ze strachu przed dyrektorem.
Mam z dyrektorem HiS :D mega pozytywny, wgl nie czuć podczas lekcji że jest dyrektorem :)
miło poczytać, że są jeszcze super ludzie na odpowiedzialnych stanowiskach. od dyrektora bardzo wiele zależy. gratuluję Panie Dyrektorze. tak trzymac!
czy wiecie, że mamy już jedną kwalifikacje piotrkowianina na igrzyska w Rio. Jest nim trener kadry zapaśników z Dani Szymon Kogut.
Szkoda,ze nie bylo TAKIEGO dyrektora kak ja chodzilam do tek szkoły: ((
A skąd tyle negatywnych ocen pod pozytywnymi komentarzami na temat pana Michalskiego? To można wyjaśnić tylko żółcią i zazdrością, bo Pan Dyrcio jest super człowiekiem i super dyrciem!
Michalski? Taaak, zwłaszcza jak kierował liceum na Stronczyńskiego! Ha, ha, ha! Szkołą dla głąbów. Tam to były dopiero jaja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!