Michalski? Taaak, zwłaszcza jak kierował liceum na Stronczyńskiego! Ha, ha, ha! Szkołą dla głąbów. Tam to były dopiero jaja.
A skąd tyle negatywnych ocen pod pozytywnymi komentarzami na temat pana Michalskiego? To można wyjaśnić tylko żółcią i zazdrością, bo Pan Dyrcio jest super człowiekiem i super dyrciem!
Szkoda,ze nie bylo TAKIEGO dyrektora kak ja chodzilam do tek szkoły: ((
czy wiecie, że mamy już jedną kwalifikacje piotrkowianina na igrzyska w Rio. Jest nim trener kadry zapaśników z Dani Szymon Kogut.
miło poczytać, że są jeszcze super ludzie na odpowiedzialnych stanowiskach. od dyrektora bardzo wiele zależy. gratuluję Panie Dyrektorze. tak trzymac!
Mam z dyrektorem HiS :D mega pozytywny, wgl nie czuć podczas lekcji że jest dyrektorem :)
Zgadzam się, szalony gość, ale bardzo pozytywnie. Ta szkoła dzięki niemu odżyła. Wreszcie uczniowie nie trzęsą się ze strachu przed dyrektorem.
Najlepszy dyrektor jakiego miałam :))
Jest super i uczniowie go uwielbiają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!