Jak rozumiem, łączy się to z czasowym pobieraniem wynagrodzenia od 2 pracodawców?
"Jest super, jest super, więc o co Ci chodzi..."
Michaś Rżanek-swoisty Koń Trojański.
Każdemu panu będzie służyć byle by kasiorka była.
Michaś kumpel Mariana B i Krzysztofa I Pobożnego wszystko tłumaczy. Kolejny przyspawany do stołka. Wiadomo koryto to koryto.
Dlaczego konkurs nie przyniósł rozwiązania skoro każdy konkurs pisany jest pod konkretną osobę ?!
Sprawa jest poważniejsza. Michał Rżanek to jeden z niewielu, z którym można by rozmawiać, po oczyszczeniu samorządu z maniutkomanii. Źle się stało, że Pan Michał wziął ten stołek. A znam go i wiem, że zrobił to po to, aby nowy układ prawny w gospodarce komunalnej mógł zaistnieć. Podłożył się. Jednak nadwerężył swoją pozycję na przyszłość. Reasumując. To koniec. Maniutki zawsze mówiły, że nie ma ludzi kompetentnych do samorządowych funkcji no i zaklęli rzeczywistość. Nie mają ludzi, a nie mają, bo mają koteryjne zacięcie. Nie domyślą się, aby wziąć młodych 30 max 40 latków, przy pełnej odsłonie. Trwają we własnym sosie. Udławili się na własne życzenie.
Ja osobiście nie mam nic do byłego prezydenta miasta i byłego przewodniczącego rady miasta Michała Rżanka. Wolę jego niż byłego prezesa MZGK Sylwestra Łopatowskiego który kilka lat temu przy użyciu szpadla zniszczył karoserię kierowcy który na ul. Przedborskiej zaparkował na poboczu jezdni przed domem Sylwestra Łopatowskiego. Nie wiem jak ta sprawa się zakończyła wiem że był proces sądowy pisała o tym lokalna prasa. Myślę że czas pokaże jakim prezesem będzie Michał Rżanek. Jako samorządowiec był człowiekiem odpowiedzialnym i mądrze kierował. Jest katolikiem a że związał się z Prawicą Razem nie musi go funkcja prezesa nowej spółki dyskwalifikować. Pozdrawiam pana Michała i życzę wytrwałości i aby nie podnosił cen wody i ścieków.
A co o stadionie , przecież było ta za jego kadencji. Bycie katolikiem upoważnia go do bycia prezesem w MZGK .Gratuluję obiektywnosci . Przykład wielkiego katolika z tej spółki Tomasza S. świadczy o niektórych członkach Prawicy Razem będącymi wielkimi katolikami.
I rączka rączkę myje, kolesie zawsze się popierają.
Nie będziemy się uczyć nowych nazwisk, bo ciągle są te same.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!