Radny KOZŁOWSKI na szefa komisji rewizyjnej,to zacznie być porządek.
Proszę mi tutaj perfumerii nie nazywać szambem!
Najwyższa Izba Kontroli
00-950 Warszawa
ul. Filtrowa 57
Kochany NIK-u!
W pierwszych słowach mojego listu zapytowywowywuję Cię o zdrowie. Bo u nas wszyscy zdrowi, mamie tylko jak zwykle lumbago doskwiera, a dziadziuś Maniuś jeszcze mocniej niedosłyszy. Kotka nam się okociła, bobym zapomniała.
NIK-u, bardzo Cię proszę, w wolnej chwili zajmij się tym, żeby mi na ulicy Słowackiego gołębie płaszcza nie obsrywały. Jak mi obsrywały przez zamknięciem ulicy do remontu, tak mi obsrywają po otwarciu. No kurde ile można?!
Płaszcz kupiłam w Focul Mall, metka Monnari do jasnej ciasnej, trochę mnie nadszarpnął.
Dziękuję Ci, NIK-u i nie zapomnij o mojej prośbie!
Całuję Cię
Krysia z Piotrkowa
Panowie z NIKu powinny przyjrzeć się jeszcze naszemu prezydentowi. Dlaczego Murek na starym mieście kosztował milion, po kiego wała remontować ulicę Słowackiego skoro była jeszcze w dobrym stanie. I dlaczego oraz po co miasto zaciąga kolejne kredyty skoro i tak nic nie widać żeby było robione za pieniądze z tych kredytów. Bardziej potrzebne inwestycje są odkładane a te które są bezsensowne są realizowane...
Idziemy w dół, staczając się do przodu. Chyba dobrze mówię, no nie?
W dół idziemy tzn. ekipa rządząca już w tym szambie osadza się na dnie. Przesiąknęli smrodem swojego grajdołka.
A nie tak dawno, bo we wtorek, 19 lipca 2011 nas chwalono:
http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-awansuje-w-rankingu-Rzeczpospolitej,7942
To w końcu idziemy do przodu, czy staczamy się w dół?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!