moja córka już dwukrotnie nie została przyjęta do przedszkola, teraz będzie miała 5 lat to może w końcu. A swoją drogą , na takie miasto tylko jeden żłobek i 13 przedszkoli czy to nie za mało? Prezydent obiecuje co roku i co roku to samo.
prezydent obiecuje :) kiedy wy wreszcie zrozumiecie że Chojniak powie wszystko co chcecie słyszeć .. gorzej z dotrzymaniem słowa
A ciemny lud piotrkowski łyka te obietnice i głosuje na swojego ukochanego prezia, który kocha Piotrków.
no ja akurat nie głosowałem na Chojniaka i co do jego poprzedniej prezydentury mam takie samo zdanie jak Wy ale niestety jest tym prezydentem i czas najwyższy aby obietnice przeszły w czyny a nie tylko jak się zbliża nowa kampania to ulice robi ale na chodniki trza poczekać następne 4 lata. Śmieszy mnie to że miasto nie widzi problemu, przecież On chodzi na różne występy do przedszkoli i widzi co się dzieje ale zawsze to samo- brak możliwości , jest tyle budynków które można przystosować do działalności przedszkoli tylko chęci brak
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!