wcale siÄ nie dziwiÄ..pewnie ma emerytury z 800 zĹ to i kobiecina chciaĹa dorobiÄ..a ktoĹ Bezczelnie jÄ podpierniczyl..ehh,glupi narod
Straty skarbu państwa...JAKIE STRATY????Mniej forsy o 7000,00 do przeżarcia przez zbędnych urzędasów!!!
Może miała na "użytek własny". A tak poważnie to niech się geniusze z Wiejskiej nie dziwią, że rośnie szara strefa skoro co chwila podwyższają akcyzy. Polacy sobie zawsze poradzą.
Ja nie rozumiem tego całego myślenia urzędników. Przecież jak by obniżyli podatki i np papierosy spadły by do ceny 5-6zł za paczkę to ściąganie i produkcja papierosów bez akcyzy by spadła bo by ludzie woleli kupić w sklepie i palić powiedzmy że lepszej jakości. A tak lepiej kupić za 5-6zł paczkę z Ukrainy czy z innej lewej fabryki niż wydać ok 12zł za paczkę w sklepie. Ten kraj to paranoja
W takiej Woli - można złapać, wcześniej w takim Tomaszowie (po kilku dniach obserwacji) - można było złapać, a w samym centrum Sulejowa - złapać się nie da. Meliny "grzeją" tu pełną parą. I niech mi nikt nie pitoli o państwowym złodziejstwie, bo znam ludzi, którym meliniary odbierają całe pensje. Wyobrazcie sobie te rodzinne tragedie, kiedy nie ma co do gara włożyć, a pani meliniara lata za rozpijanym przez siebie głuptakiem.
W tym Sulejowie to jest policja, czy tylko zwykłe dupy wołowe?
W polskim buszu psy dopadły niewolnika który chciał uniknąć podatków.
rzeczywiscie 7000 tysiecy straszne , budżet stracił. Niech obniżą akcyze to szara strefa zmaleje. ludzie tez muszą sobie jakoś radzić. bez kity...7000 tysięcy i wielki mi sukces. Policja naprawde to żałosny organ, sciaga mało znaczące płotki a grube ryby robią co chcą. J...ć POlicje
Trzeba obniżyc akcyzy o 50% to bedziemy w sklepie kupować a tak każdy szuka oszczedności .Pazerne państwo podnosi podnosi podatki i zamiast wiekszych dochodow to efekt jest odwrotny.Pytanie gdzie ci ludzie uczyli sie zasad ekonomii co kieruja resortem finansow?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!