za co 5lat,chcial chlopak i mial,kupil sobie moze dla siebie,wezcie sie za prawdziwych przestepcow,polowa z was by miala za co dostac 5lat
I teraz przez pięć lat podatnicy mogą łożyć na utrzymanie tego "przestępcy". Chory kraj. Na szczęście jeszcze kilka-kilkanaście lat i prawo się zmieni. Musi tylko wymrzeć"beton".
Rząd, o ile wczesniej świat nie poleci w collaps i chaos , będzie musioał zalegalizować marihuanę. nie mają pieniędzy a wszystko jest zaciągane na kredyt. Marihuana jest nielegalna w naszym kraju TYLKO I WYŁĄCZNIE DLATEGO bo POlska to kraj złodziei - politycy mają z tego korzysć a niechcą dać zarobić ludziom. w Kolorado i waszyngtonie nie wiedzą co robić z kasą w budżecie bo taka ilość im wpływa za marihuanę. papierosy zabijają miliony. alkohol wypadki , patologie, upadek moralny. marihuana? zero ofiar, zero agresji, zero patologi. jesli widziałeś gdzies inaczej to po prostu dlatego że ktoś już jest w patologi, pije , i wali co może. prawdziwy jaracz trawki nigdy na nikogo się nie rzuca. Ludzie muszą sobie uświadomić ze jedyny zysk w tej chwili maja poszczególni politycy i urzedasy. niechcą dac ludziom zarobić bo biznes marihuanowy przynosi mega zyski. dużo większe niż alko czy tytoń. dlatego niechća dac zarobić ludziom.
jesli mieli by zamknąć wszystkich ludzi palących trawke to więzienie było by wielkości Hipszani. dajcie sobie spokój z tą walką z wiatrakami. ale wiadomo - nielegalne bo czesc urzedasów się bogaci, a Policja musi udawać że coś robi w tym kraju. żałosne
Nie sądziłem, że na tym forum jest tylu ćpunów. A skręta z koca jak było za komuny a nie amfy wam się zachciewa.
To trzeba być ćpunem żeby być za wolnością? Ja narkotyków nie używam( z wyjątkiem piwa i kawy - też narkotyki) ale gardzę ludźmi, którzy chcą mówić innym co mogą zażywać, a co nie i wysyłać ich do więzień na mój koszt za takie głupoty.
Wszystko przekłada się na prawo, a tym samym na politykę. Obecna polityka jest antynarkotykowa i dobrze. Tępić ćpanie. Co innego heroiny a herbata czy piwo! I spójrzcie ludzie do czego prowadzi liberalizm i korwinizm. Takiej wolności chcecie ? Gdzie ludzie ćpają, dają innym w ryj na dzień dobry, gdzie nie szanuje się kobiet (wg. JKM kobieta to nie czlowiek). Nie chcę być wystawionym na zabicie przez pijanego kierowcę lub gościa chodzącego z bronią po ulicy. Co z niskich podatków i domniemanej wolności gospodarczej, gdy nie będę mieć prawa głosu bo nade mną będzie król mówiący "Prawo i Polska to ja!". Za taki kraj - kraj chaosu i dyktatury podziękujmy zwolennikom gimboprawicy nie głosując na nich.
Wielu będzie mnie krytykować ale ćpanie to żadna wolność tylko zbrodnia. Wolę Polskę taką jaką jest niż chore wizję KNP.
Nie chcesz być zabity przez pijanego kierowcę, czyli rozumiem, że delegalizujemy alkohol? To może zakazać mężczyznom posiadania penisa? W końcu każdy posiadacz penisa jest potencjalnym gwałcicielem.
Bo Towarzysz w socjalizmie czuje się jak ryba w wodzie. I jeszcze ten stopniowo rozwijający się faszyzm i totalitaryzm - no, dla Towarzysza miodzio, żywioł wręcz!
Nie wypisuj przy każdej okazji nieprawdziwych informacji na temat Korwina i jego poglądów. Rzeczowa dyskusja powinna opierać się na faktach, a nie kłamstwach. Ale socjalizm opiera się na kłamstwach, więc rozumiem, że Towarzysz inaczej pisać nie potrafi...
Spójrzcie, do czego prowadzi socjalizm! Do zadłużenia na kilka pokoleń do przodu; to ustrój prawie niewolniczy, totalitarny. To teraz Towarzyszu mamy kraj chaosu i dyktatury. Raz wybrana władza trzyma się mocno i mieli wszelkie inicjatywy obywatelskie. Więc nie wykręcaj kota ogonem. Za te oszczerstwa powinieneś dostać z liścia. Byłbyś drugim represjonowanym w "reżymie Korwina" (zaraz po Bonim)...
Niby racja. Z drugiej strony, nie każdy posiadacz mózgu jest potencjalnym myślicielem. O ile obsługę k***sa każdy głupi opanuje, to z mózgu korzystać umieją tylko nieliczni. Przykre to bardzo i źle rokujące na przyszłość...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!