metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość ~Gość (Gość)30.06.2016 10:45

Przecież nic mu się nie stało,ma niewielkie obrażenia

14

Gość ~Gość (Gość)30.06.2016 12:15

Ludzie, jak Wy bredzicie! Skąd Wy możecie wiedzieć, czy była interwencja chirurga, czy nie?! Jak wam nie wstyd tak plotkować i zmyślać?! Dla Waszej informacji - kierowca żyje. I tyle Wam powinno wystarczyć. Darujcie sobie te brednie i farmazony usłyszane od ludzi z okolicy, bo najmniej wiedzą, a połowa tego, co do mnie doszło jest bzdurą wyssaną z palca.

40

Gość ~Gość (Gość)30.06.2016 11:56

Wstrząśnienie mózgu i obrażenia które nie wymagają interwencji chirurgicznej to chyba nie są jakieś straszne obrażenia z których by nie wyszedł?

16

Gość ~Gość (Gość)30.06.2016 12:24

Do gość a co Ty wiesz na temat tego wypadku skoro twierdzisz że niepotrzebna była interwencja chirurga jest bzdurą wyssaną z palca. Chyba Ty najwięcej plot tu robisz

40

Gość ~Gość (Gość)30.06.2016 13:35

Absolwnet weź się zajmij swoimi sprawami zamiast się wypowiadać na tematy o których nie masz zielonego pojęcia

41

Gość ~Gość (Gość)30.06.2016 12:48

Absolwent chyba nie tylko ja zauważyłem że komentujesz każdy wypadek który zdarzy się w tej.gminie

32

ochy i achy ~ochy i achy (Gość)30.06.2016 13:02

no tak cos sie dzieje wieśniaki maja o czym gadac, zajmicie sie foliami bo wam rzodkiewka uschnie :) czy był lekarz potrzebny czy nie to każdego prywatna i indywidualna sprawa...

26

Absolwent ~Absolwent (Gość)30.06.2016 10:42

W taką pogodę wiele nie potrzeba do wypadku. Powiedziałbym gorzej niż w zimę. Wystarczy jechać pod słonce, w tym wypadku pewnie znajdowało się ono na zachodzie i blisko horyzontu. Wiadomo że pod mocne słońce nic nie widać. Dodatkowo w słabo wentylowanym samochodzie panują bardzo wysoki temperatury można łatwo zemdleć. Niestety ciężko się obronić przed niekorzystnymi warunkami w lecie. W zimie wystarczy noga z gazu i dobre opony. Szkoda chłopaka, mam nadzieję że z tego wyjdzie.

93

Ja93 ~Ja93 (Gość)30.06.2016 17:47

Co za brednie. Obrazac ludzi spod piotrkowa tzw"wiesniaki" dobrze ze z Cb taki miastowy inteligent . W co mam nie jakie watpliwosci skoro obrazasz kogoś kto poprostu mieszka na wsi a może byc o wiele bardziej madrzejszym człowiekiem od Cb.

30

Gość 12.24 ~Gość 12.24 (Gość)30.06.2016 20:05

Bo wiem. I niech Ciebie to nie interesuje, wiem więcej niż mogłoby Ci się wydawać. Nie będę wdawać się w dyskusję z plotkarzami, nie życzę sobie zmyślania i tworzenia własnych historii!

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat