Nie łącz w takim razie tych dwóch wypadków, bo nie miały ze sobą nic wspólnego,a ten komentarz tutaj jest zbędny i wprowadził niepotrzebne zamieszanie.
Komentarze do innego wypadku z Majkowa odnośnie wypadku rowerzysty.
Jeśli nie wierzysz to zapraszam w piątek na pogrzeb imbecylu
Poza tym, z takich rzeczy jak śmierć sie nie żartuje kretynie
Hahahahaha, kto Ci takie głupoty naopowiadał??? O rany, szanowno moderacjo, żądam usunięcia tego beznadziejnego komentarza!
Może wystarczy tego komentowania , mężczyzna poszkodowany w wypadku nie żyje, obrażenia były zbyt duże .....
starym gratem zapieprza to sie tak kończy . Bez porządnej opony + szybkość popada i poślizg gwarantowany . takie samochody to na złom a nie na drogi .przez takich pustaków giną niewinni na drogach .
Bo wiem. I niech Ciebie to nie interesuje, wiem więcej niż mogłoby Ci się wydawać. Nie będę wdawać się w dyskusję z plotkarzami, nie życzę sobie zmyślania i tworzenia własnych historii!
Co za brednie. Obrazac ludzi spod piotrkowa tzw"wiesniaki" dobrze ze z Cb taki miastowy inteligent . W co mam nie jakie watpliwosci skoro obrazasz kogoś kto poprostu mieszka na wsi a może byc o wiele bardziej madrzejszym człowiekiem od Cb.
W taką pogodę wiele nie potrzeba do wypadku. Powiedziałbym gorzej niż w zimę. Wystarczy jechać pod słonce, w tym wypadku pewnie znajdowało się ono na zachodzie i blisko horyzontu. Wiadomo że pod mocne słońce nic nie widać. Dodatkowo w słabo wentylowanym samochodzie panują bardzo wysoki temperatury można łatwo zemdleć. Niestety ciężko się obronić przed niekorzystnymi warunkami w lecie. W zimie wystarczy noga z gazu i dobre opony. Szkoda chłopaka, mam nadzieję że z tego wyjdzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!