Tylko zmiana może uratować Nasze miasto . Modlitwy , różańce i msze nie wiele pomogą.
Będziemy zbierać podpisy na prezydenta Andrzejka Dudę także proszę nie głosować
My też z kolegami co piątek na Browca w Rynek uderzamy i mamy z tego powodu super satysfakcje.Jedni wolą rybkę inni akwarium ,ja wolę browar.
Całkiem fajna alternatywa siedzenia bez sensu przed telewizorem i oglądanie TVP1 czy TVP Info. Przynajmniej chłopy trochę się dotlenią i nie psują bez sensu powietrza w chałupie.
Jeżeli nie atakują innych i nie stwarzają zagrożenia na drodze to mogą chodzić.Tylko na zasadzie równości bez przywilejów-i haseł politycznych to wtedy nie są szkodliwi i to jest prawo tych obywateli które ja szanuję.
Jaki nagły hejt i atak lewicowców w komentarzach, a to przecież tacy tolerancyjni i otwarci ludzie, chcecie multikulti a przeszkadza Wam garstka mężczyzn z różańcem ????
Ciekawe co by było gdyby napisać to samo o marszu równości? ????
Nie lubię takich szopek, ale skoro miasto wydało zgodę na taki marsz to mam nadzieję że na marsz równości też zezwoli, jak również na procesję potwora spaghetti, zlot fanów ogórków kiszonych i wystawę perskich dywanów.
Ps. Drogi są do jeżdżenia
Sąsiad właśnie leży "ukrzyżwany" na trawniku.
W sobotę na pewno wstanie z martwych i ze świecą w ręku pojawi się na różańcu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!