metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
TUBYLEC ~TUBYLEC (Gość)17.06.2019 10:44

Szumne otwarcie i szumna nazwa MEDIATEKA. Kokarda na otwarciu super i tyle. Byłem wczoraj i się mocno zawiodłem. Nic mnie nie zaskoczyło pozytywnie, no może z wyjątkiem widoku z okna na zamek. Budynek nowy ale nie nowoczesny. Jak się wchodzi nie ma żadnej informacji co gdzie się znajduje. Klimatyzacja na piętrze fatalna do tego świetliki w dachu. Córka zapytała mnie czy tu znajduje się również biblioteka dla dzieci, bo nie widziała. Syn zapytał mnie czy coś tu będzie po zakończeniu wystawy z Politechniki Częstochowskiej, czy zostanie tylko biblioteka i gdzie jest czytelnia? Jeśli to jest mediateka, to czy jest jakaś sala z prawdziwego zdarzenia np. na posłuchanie koncertu muzyki klasycznej? Mnie zasmuciła jakość półek na książki. Nie sądzę, żeby długo były w takim stanie jak na otwarciu. I tak sadzę po wczorajszej wizycie, że włodarze nie mają pomysłu na zagospodarowanie piętra - duża przestrzeń. Podoba mi się jedynie to, że można samodzielnie chodzić między półkami i wybierać książki.

80

niezadowolona ~niezadowolona (Gość)19.06.2019 08:28

Niestety pierwsza wizyta w MEDIATECE to jakaś porażka! Pani przyjęła książki do zwrotu, po czym dała karteczkę z wybranymi pozycjami do wypożyczenia i kazała szukać w źle oznakowanych regałach. Po 20 min daremnego szukania wyszłam bez książek, zero zainteresowania i pomocy ze strony pracowników. Po prostu żenada!!!
Wybudowali samoobsługowy kolos, ale jak się okazuje nie dla ludzi, współczuję czytelnikom w starszym wieku......

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat