metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.06.2019 15:00

A co z ciekiem wodnym pod mediateka. Otwarcie z pompa i zrodelkiem pod mediateka. Jak za Gierka hahaah a teraz placcie za pomnik pychy

83

gość ~gość (Gość)14.06.2019 20:20

To nie ma racji bytu.

76

aconiemożna? ~aconiemożna? (Gość)14.06.2019 20:12

w szkołach nie ma na papier, pomoce, nie ma jak wydrukować dokumentów do pracy, nie ma niczego jak mówił klasyk Kononowicz a tu paniusie dostały najnowocześniejszy sprzęt i będzie on wykorzystany powiedzmy raz na miesiąc dla ucznia, który przyjdzie to tej mediażenady. Ale uczniowie potrzebują tego nowoczesnego sprzętu codziennie w swoich szkołach, gdzie się uczą i zdobywają doświadczenie.

125

eP-cimów ~eP-cimów (Gość)14.06.2019 16:59

O rany, dwie godziny w upale czekałem na autobus MZK i nic ................ czym tam można dojechać i to w tak uroczystym dniu ........... a może śmigającą "lemuzyną" ...... oj ta komunikacja .....

84

mi mi mo ~mi mi mo (Gość)14.06.2019 18:56

No super ! tylko co z większością społeczeństwa,które wolałoby wakacyjny czas spędzić z rodziną bardziej kreatywnie? taki szał z mediateką i za tyle kasy a widać jaka ilość zainteresowanych przyszła i kto wsród nich jest...!!! ŻAL !!! niech miasto zrobi w końcu coś dla MIESZKANCÓW!!! zobaczymy czy Ci,których widzimy na fotach razem z rodzinami będą tu spędzać czas z cyt :"książką, nauką, edukacją, techniką, kulturą, sztuką" szczególnie w wakacje...

87

gość ~gość (Gość)14.06.2019 14:19

A po otwarciu zapraszam na słoneczko żeby się ochlodzic tam też jest pięknie

256

gość ~gość (Gość)14.06.2019 17:56

Bugaj się robi taki żarcik za 30 lat morze

62

gość ~gość (Gość)14.06.2019 17:20

Nic wam się nie podoba najlepiej usiąść na ławce wypić alkochol i pozostawić po sobie syf najlepiej jakby otworzyli sklepy z dopalaczami to by Wam wtedy pasowało

1111

gość ~gość (Gość)14.06.2019 16:58

Ten zięba wice marszałek to kiedyś w urzędzie pracuje bo widać że cały czas jakieś imprezy i lans. Za to mu płacimy?

63

obywatel PT ~obywatel PT (Gość)14.06.2019 16:56

To ile w końcu kosztowała ta mediateka ??? ile będziemy spłacać tego kredytu ???? unijnych pieniędzy nie można było pozyskać na budowe ?? nie bo z unijnych trzeba się rozliczyć a z kredytu nie

122

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat