Gratuluję imprezy. Pełen profesjonalizm.
Mnie osobiście dj Ucho okropnie drażni ale poza tym same plusy!
podzielam entuzjazm - bardzo dobrze zorganizowana impreza - konferansjerka na poziomie - brawo
BYLAM pod wrażeniem piękne walki oby takich spotkań było więcej.Wnuk mój też trenuje i przy okazji chce podziękować wspaniałemu trenerowi Mariuszowi Pawlowskiemu który trenuje mojego wnuka który moim zdaniem ma dzięki niemu duże osiągnięcia jako opłatek.BRAWO AKS PIOTRKOW TRYB
Powiem krótko . Z niecierpliwością czekamy na następny mecz w Piotrkowie, tym bardziej że dochodzą słuchy o losowaniu nagród i pokazach najefektowniejszej akrobatyki zapaśniczej miedzy zawodnikami AKSu a kibicami !!! To może być show !!!
Wspaniała atmosfera. Gratulacje dla działaczy i zawodników.
A gdzie Prezydent Miasta PT ? (Prezydent Miasta Zgierza nawet przyjechał i usiadł na ławce z zawodnikami).
Takiej imprezy sportowej w Piotrkowie jeszcze nie widziałem. S U P E R !!!!!!!!
Gratulacje dla organizatorów i również zawodników. Robicie kawał dobrej roboty...oby tak dalej.
Widowisko świetne, mój mały syn był zafascynowany, gratulacje dla naszych Panów z Piotrkowa. Tylko czy wszędzie musie byc p. Darek Ślezak.... to juz przesada czy w Piotrkowie nie ma osób, które by poprowadziły taka imprezę.... myślę, że są i zrobiłyby to o wiele lepiej...
Walki świetne, pomysł ze sztandarem klubowym - szacun !!! Szczególne gratulacje dla tych często nieznanych osób dzięki którym AKS WRESTLING TEAM PIOTRKÓW TRYBUNALSKI mógł wystartować w elitarnej KRAJOWEJ LIDZE ZAPAŚNICZEJ i jest aktualnie liderem !!! Czapki z głów panowie !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!