Powiem krótko . Z niecierpliwością czekamy na następny mecz w Piotrkowie, tym bardziej że dochodzą słuchy o losowaniu nagród i pokazach najefektowniejszej akrobatyki zapaśniczej miedzy zawodnikami AKSu a kibicami !!! To może być show !!!
BYLAM pod wrażeniem piękne walki oby takich spotkań było więcej.Wnuk mój też trenuje i przy okazji chce podziękować wspaniałemu trenerowi Mariuszowi Pawlowskiemu który trenuje mojego wnuka który moim zdaniem ma dzięki niemu duże osiągnięcia jako opłatek.BRAWO AKS PIOTRKOW TRYB
podzielam entuzjazm - bardzo dobrze zorganizowana impreza - konferansjerka na poziomie - brawo
Gratuluję imprezy. Pełen profesjonalizm.
Mnie osobiście dj Ucho okropnie drażni ale poza tym same plusy!
i tu sponsorowanie powinno być dla tych ludzi a nie topienie kasy w inne zespoły tu widać że się chce niech urząd miasta da im lepsze warunki do trenowania
fajne było też po meczu wypinanie klatek przez vipów podczas robienia sobie zdjęć
Przy takich umiejętnościach zawodników mógłby w narożniku siedzieć Jaś Fasoka i tak by wygrywali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!