Panowie ubrani stosownie do okazji, natomiast większość dziewczyn się nie popisała.
Trzeba przyznać, że tegoroczna matura sięgnęła dna. Egzamin 8-klasisty przy niej wydaje się trudniejszy. No i temat z polskiego w oparciu o dowolny utwór to już mistrzostwo... I nie chodzi tu tylko o Chrobry, który jedzie na opinii sprzed x lat. Uczniowie większości szkól napisali przed czasem...
Wypowiedzi zadufanych w sobie osobników. Życzę Wam maturzyści mądrości życiowej - nie mędrkowatości. Nie dziwię się, że nie lubi się naszego Chrobrego..
Minister Czarnej powinien wprowadzić do szkół jeszcze dwa języki, a mianowicie - rosyjski i chiński, bo wg wielu przepowiedni Polskę nawiedzą te dwie nacje, wędrujące na zachód i Polakom przyda się znajomość tych języków, aby porozumieć się z gośćmi z tych krajów.
Po wypowiedziach widać, jak mamy zdolnych młodych ludzi. Brawo. Oby tak dalej byli zadowoleni :)
do ~Helena (Gość). Zadufani w sobie osobnicy? Dla mnie normalni, młodzi ludzie, którzy zdają chyba najważniejszy egzamin na tym etapie życia. Ludzie, którzy mają cele, marzenia i plany na przyszłość. Ja swoją maturę bazgrałem w 2006 i też wyszedłem zadowolony. Droga Helenko, także tobie życzę mądrości życiowej - nie mędrkowatości :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!